Deelnemende Bedrijven

Hoofdsponsoren

Brauw-Logo 350Werken bij De Brauw is één van de mooiste dingen die je als jurist kan overkomen. Wat is er zo mooi aan? Vraag het de mensen die het weten kunnen. Ze zullen het hebben over het streven naar kwaliteit van De Brauw. De combinatie van proces- én transactiepraktijk. De indrukwekkende lijst van cliënten. De diversiteit van de collega’s. Het ondernemerschap. En vooral: de teamspirit.

De Brauw Blackstone Westbroek is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. De Brauw is gespecialiseerd in hoogwaardig juridisch advies in complexe transacties, procedures en compliance vraagstukken voor ondernemingen en financiële instellingen. Bij De Brauw werken circa 700 werknemers in Amsterdam, Brussel, London New York, Shanghai en Singapore.

Nieuwsgierig? De Brauw is uiteraard aanwezig op de Utrechtse Bedrijvendag 2015. Tot dan!

DLA - 144067_1_NLGROUPS(DLA Piper (285))_350x204Ontwikkel je talent bij DLA Piper

DLA Piper is een van de grootste juridische dienstverleners van de wereld. Kom je bij ons werken dan krijg je alle gelegenheid om je te ontwikkelen.

Grote talenten moet je koesteren. Maar vooral ook voeden zodat ze niet stilstaan in hun ontwikkeling. Daarom word je bij DLA Piper begeleid met een continu opleidingstraject. Van junior tot partner: in iedere fase van je carrière kun je kiezen uit een gestroomlijnd aanbod van vakinhoudelijke trainingen en opleidingen, persoonlijke vaardigheidstrainingen en gerichte coaching trajecten.

Houthoff_350x59Houthoff Buruma is een organisatie die maatwerk levert en streeft naar excellente prestaties. Wij werken voor het topsegment van het bedrijfsleven: grote beursgenoteerde bedrijven en financiële instellingen. Ondernemingen die hoge eisen stellen aan onze dienstverlening. Op onze website vind je als toekomstig jurist alle relevante informatie over werken bij Houthoff Buruma en onze opleidings- en carrièremogelijkheden. Niet de mensen, maar de juiste mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Er is maar één manier om erachter te komen of wij het beste kantoor zijn voor jou: Kom kennismaken!

Nautadutilh_Logo_(NEW)_350x43Master your future

NautaDutilh heeft naam gemaakt met innovatiekracht, oplossingsgerichtheid en grote kennis van cliënten, sectoren en relevante netwerken. Telkens weer zijn onze advocaten betrokken bij baanbrekende zaken en ontwikkelingen. We waren dit al in 1724. Toen adviseerden we Nederlandse bankiers in onderhandelingen met de Amerikaanse regering over de financiering van de opbouw van Washington DC. Nu is NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Wij zijn we een van de grootste, onafhankelijke advocatenkantoren in de Benelux. In landen waar we geen vestiging hebben, werken we samen met topkantoren ter plaatse.

Ga je bij ons aan de slag, dan start je in het NDinstitute, een vier maanden durend opleidingsprogramma op maat. Tijdens het NDinstitute bouw je een eigen praktijk op, bestaande uit relatief kleine (proces)zaken op het gebied van contracten- en arbeidsrecht. Grote kans dus dat je al in je eerste maand een toga aan hebt.
Ben jij benieuwd naar de sfeer bij NautaDutilh en wil jij kennismaken met de advocatuur? Kijk voor meer informatie over sollicitatieprocedures, stages of evenementen op www.werkenbijnautadutilh.nl. Hier kan je ook direct solliciteren!

Van Doorne logo 2010 FC hoog resolutie (1MB)_350x93Van Doorne houdt je scherp

Geslepen en gedreven staan we bij Van Doorne op scherp voor de zakelijke belangen van onze cliënten. Vanuit ons kantoor in Amsterdam, maken we ons sterk voor nationale en internationale cliënten in het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid. Praktisch en doelgericht werken we aan concrete, werkbare oplossingen. Voor elke sector, op elk rechtsgebied. Direct, nuchter en met korte lijnen. Als onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor tonen we onze zelfstandigheid in de praktijk. We houden er een eigen cultuur en een eigen manier van werken op na. Door onze kennis en expertise in verschillende praktijkgroepen en teams te bundelen, bestrijken we het zakelijke recht in de volle breedte en tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau. Ook spreken we bij Van Doorne klare taal. We bieden bruikbaar juridisch advies. Zonder omhaal van woorden, op het scherpst van de snede.

Sponsoren

AKD_rgb AKD is één van de grootste advocaten- en notarissenkantoren van Nederland. We zijn een kantoor met een eigen stijl. AKD bestaat uit een hecht team van circa 200 bevlogen advocaten en notarissen. We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Brussel. Zo combineren we de kracht van onze omvang met lokale betrokkenheid.

Wat kenmerkend is voor AKD is de breedte van onze dienstverlening en de diversiteit van onze mensen. Wij geloven niet zo in het stereotype, eenvormige beeld van de advocaat of notaris. Als je veel verschillende klanten hebt, en die hebben we, dan moet je veel verschillende disciplines en persoonlijkheden in huis hebben.

De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. We bieden je hoogwaardige opleidingen, plus intensieve persoonlijke begeleiding.

Wil je meer weten over AKD? Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer. Maar bellen kan natuurlijk ook. Onze recruiter staat je graag te woord op nummer 088 253 53 86.

Allen & OveryWord jij een van de 24 insiders? Gedreven. Scherp. Businesswise. Dat moet je zijn als je een van de 24 insiders wilt worden. The Insiders is een unieke real life business course. Eén week lang ervaar je het leven van een topadvocaat. De zaken, de cliënten, de mensen en de cultuur. Het echte werk! Onder toezicht van kopstukken van Allen & Overy werk je samen met jouw team aan een reële en uiterst uitdagende case. Je gaat de strijd aan in binnen-en buitenland.

The Insiders vindt plaats van 13 t/m 17 juli 2015 met een introductiemiddag/-avond op 3 juli 2015. Ben jij derde- of vierdejaars rechtenstudent en durf je het aan? Schrijf je voor 22 mei 2015 in op www.businesswiseadvocaten.nl.

ARAG_Logo_without_claim-vektor-klein
Goed voor elkaar
ARAG is meer dan een verzekeraar. ARAG is een allround juridisch dienstverlener waar zo’n 630 mensen werken, verspreid over de locaties Leusden, Breda, Roermond en Amsterdam. Onze juristen helpen en adviseren particulieren en ondernemers. Als veelzijdig juridisch dienstverlener en specialist in rechtsbijstand, maakt ARAG deel uit van de ARAG Groep. Een wereldwijde speler met vestigingen in twaalf Europese landen en de Verenigde Staten.

Haal meer uit jezelf bij ARAG
Bij ARAG vind je een werkplek waar je professional kunt zijn. Met een grote diversiteit aan juridische functies, rechtsgebieden en dossiers. Waar eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid vanaf de start centraal staan. En er mogelijkheden voor persoonlijke groei zijn.

Ook groeien bij ARAG?
Solliciteer dan online op www.arag.nl/werkenbij. Direct na binnenkomst van je sollicitatieformulier ontvang je een bevestiging. Is ons oordeel over je sollicitatie positief, dan ontvang je al binnen twee weken een uitnodiging voor een gesprek!

bird bird_350x62 Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van high tech en (gereguleerde) sectoren. Deze duidelijke sectorfocus is kenmerkend voor de manier waarop Bird & Bird haar cliënten bijstaat. Bird & Bird heeft 27 vestigingen in 18 landen in Europa, Midden – Oosten en Azië waar circa 1100 juristen werken. Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in Den Haag. Hier zijn ruim 80 advocaten, (kandidaat-) notarissen en fiscalisten werkzaam. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten. De vakgebieden die wij in onze praktijk bestrijken omvatten onder meer commercial, corporate, notariaat, tax, employment, intellectuele eigendom, litigation, EU & mededingingsrecht, bestuursrecht, outsourcing en data protection.

 Wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde studenten met teamspirit en belangstelling voor de sectoren waar wij ons op richten. Interesse? Kijk op onze website www.werkenbijbirdenbird.nl voor meer info of neem contact op met de afdeling recruitment op 070-3538800.

CMS_LawTax_RGB_from101mm_Print_350x206 CMS is een toonaangevende juridische en fiscale dienstverlener. Met onze 3.000 juridische professionals, werkzaam vanuit 59 kantoren in meer dan 30 landen, biedt CMS advies aan haar cliënten. Door onze jarenlange ervaring, expertise en creativiteit te combineren, kunnen wij onze cliënten optimaal ondersteunen bij het realiseren van hun ambities en doelstellingen. Vanwege haar internationale aanwezigheid is CMS in staat om juridische vraagstukken grensoverschrijdend aan te pakken, waarbij door verschillende specialismes vanuit diverse sector-groepen met elkaar samenwerken.

In Nederland behoort CMS tot de toonaangevende juridische dienstverleners. De 175 advocaten, notarissen en belastingadviseurs actief vanuit Amsterdam, Brussel en Utrecht combineren hun expertise en ervaring met innovatie en creativiteit. Op die manier ondersteunen zij onze cliënten bij het realiseren van hun ambities.

das logo_350x350DAS maakt juridische en financieel-juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Al ruim 50 jaar helpen we conflicten voorkomen, oplossen en beheersen.

DNB_merkteken_pos_rgb

Maak het verschil in onze economie

Bij De Nederlandsche Bank werken we continu om de financiële zekerheid van miljoenen Nederlanders te beschermen. Bijvoorbeeld door toezicht te houden op financiële instellingen, zodat je veilig kunt blijven lenen en sparen.

We hebben jou nodig

Of je nou starter, trainee of junior risicoanalist bent: wat je kunt en wie je bent is voor ons even belangrijk. Je maakt op je eigen manier het verschil in het zenuwcentrum van onze economie. Daarvoor krijg je verantwoordelijkheden en werk je op het scherp van de snede. En we zoeken echt niet alleen de allerslimsten. Slim zijn zegt ons niet zo veel zonder inzet, mentaliteit en daadkracht. Dus als jij denkt dat je ons verder kunt helpen, dan horen we dat graag.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met het recruitmentteam van DNB, via 020 524 2187 of mail naar werken@dnb.nl. Op werkenbijdnb.nl lees je meer over het traineeship, onze vacatures, stageplekken en evenementen. Daar kun je ook online solliciteren.

AfdrukkenDirkzwager advocaten & notarissen is het grootste advocaten & notarissenkantoor buiten de Randstad met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. In Nederland deelt Dirkzwager kennis met haar relaties via o.a. de Dirkzwager Academy, www.dirkzwager.nl, www.partnerinkennis.nl, en via de KennisBoekApp. Deze app is gratis te downloaden via www.kennisboek.nl of via de officiële Apple store onder de naam “KennisBoek”. Internationaal wordt kennis gedeeld via www.legalknowledgeportal.com.

Aanvullend op de digitale kanalen om kennis te delen heeft Dirkzwager in 2012 een nieuw Arnhems kantoor geopend waarbij de juridische bibliotheek openbaar is voor alle relaties en cliënten van kantoor. Weten hoe Dirkzwager ook in deze bibliotheek juridische kennis deelt? Kijk op www.dirkzwagerbibliotheek.nl

Hekkelman - 342841_hm_bord_01 diapositief kleur website.jpg(1)_350x156
Hekkelman Advocaten & Notarissen is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Arnhem/Nijmegen. Er werken ruim 80 juristen (zowel advocaten als notarissen) in de specialisaties Ondernemingsrecht, Overheid & Vastgoed, Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht en Aan­sprakelijkheid, Schade en Verzekeringen. Hoewel er bij Hekkelman een gezonde mix is van leeftijd en ervaring, hebben alle medewerkers één belangrijke gemene deler; ze zijn ambitieus en hebben een continue focus op kwaliteit. Onze adviezen zijn “to the point” en we richten ons op snelle en praktische oplossingen waarmee de cliënt een zo goed mogelijk resultaat boekt.

Holla Advocaten FC logo JPG_350x234
Het verhaal van Holla start in 1879 te ’s-Hertogenbosch waar mr. H.J. van Leeuwen met een aantal vennoten een advocatenpraktijk start. Door samenwerking en fusie wordt groei en synergie gevonden en vestigt Holla zich op meerdere locaties. Met de tijd vormen de verschillende locaties één kantoor en kiezen we er in 2009 voor om Holla Advocaten te worden. Holla Advocaten, Hoogst Persoonlijk.

Hoogst Persoonlijk betekent dat wij de business van onze cliënten kennen. Met een moderne, betrokken, ondernemende en inspirerende insteek werken wij altijd onder de vlag van professionaliteit. De invulling die wij anno nu aan het vak geven, gaat veel verder dan de traditionele adviesrol en lijkt inmiddels meer op legal business coaching. Dat is de nieuwe werkelijkheid en wij zijn de toekomst.

Kneppelhout - LOGO CMYK_350x174
Een fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam: je ziet de Van Brienenoordbrug, de Kuip, het Unilevergebouw, de Maas, de rechtbank, de Erasmusbrug en de markt inclusief de nieuwe Markthal vanaf je werkplek liggen. Als je naar buiten kijkt natuurlijk. Want binnen wordt hard gewerkt.

Samenwerking staat daarbij centraal. Het werk is niet alleen juridisch inhoudelijk maar je bouwt ook mee aan de verdere ontwikkeling van kantoor. Dat gebeurt allemaal in een informele sfeer. En natuurlijk is er tijd voor gezelligheid en ontspanning! Dat is werken bij Kneppelhout & Korthals Advocaten.

Het is onze missie om klanten te helpen succesvol te ondernemen. Dit doen wij aan de hand van vier kernwaarden: Commitment, Actief, Respect en Effectief. CARE, wij zorgen voor onze klanten. Je ziet deze kernwaarden terug in de manier waarop wij met elkaar en met onze klanten omgaan. Wij zijn een partner die juridische oplossingen biedt, proactief adviseert en altijd dat ene stapje meer doet. Klanten helpen is de drijfveer voor iedereen die bij Kneppelhout & Korthals Advocaten werkt. Wij werken hard, maar er is ook tijd voor ontspanning, gezelligheid en sportiviteit. Wij zeggen niet voor niets: ‘Kneppelhout, not just a law firm!’

La Gro, goed Kijk je reikhalzend uit naar een kantoor dat even ambitieus is als jijzelf?
Op nog geen half uur rijden van de vier grote steden in het Groene Hart van de Randstad vind je de drie vestigingen van La Gro Advocaten. In de afgelopen 100 jaar zijn wij gegroeid tot een toonaangevend middelgroot advocatenkantoor, waarbij wij onze eigen identiteit hebben weten te behouden. Groot genoeg voor serieuze klanten en uitdagende zaken, maar ook persoonlijk en informeel. In een lerende organisatie die kennis hoog in het vaandel heeft staan, moet je immers gemakkelijk bij je kantoorgenoten kunnen aankloppen en binnenlopen.

Maak je deel uit van ons team als student-stagiair of advocaat-stagiair dan betekent dit kansen en verantwoordelijkheden. La Gro Advocaten biedt mogelijkheden tot doorgroei en specialisatie. Dat gaat vergezeld van een goed pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

Meer weten? Kijk voor een eerste kennismaking op www.lagrolaw.nl

LEXENCE_LOGO_350x115
Lexence gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht

Lexence is een continu ontwikkelend advocaten- en notarissenkantoor in Amsterdam. Het kantoor is in 1992 opgericht en is gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. Op kantoor heerst een open en informele sfeer. De 130 professionals van Lexence, waaronder 80 advocaten & notarissen, werken in bevlogen teams geleid.

Direct eigen verantwoordelijkheden voor startende juristen; dat vindt Lexence belangrijk. Dit betekent meewerken aan projecten zoals binnenstedelijke herinrichtingprojecten of het oplossen van ingewikkelde disputen tussen verhuurders en huurders. De work-life balance nemen we serieus. We werken hard en leveren kwaliteit. Maar vrije tijd is vrije tijd en daarvoor nemen we de tijd. De partners en medewerkers van Lexence begeleiden je en voorzien je van hun ervaring, naast de diverse opleidingen die je door de jaren heen zult gaan volgen. Zo kent Lexence een eigen opleidingsprogramma dat gericht is op vaardigheden. Kijk voor meer informatie over Lexence op www.werkenbijlexence.com

Linklaters 300
Linklaters is sinds 1998 vertegenwoordigd in Amsterdam en we zijn vanaf 2005 bezig met het uitbouwen van ons kantoor. Momenteel zijn er 60 advocaten, notarissen en fiscalisten werkzaam op verschillende rechtsgebieden. Zij worden ondersteund door 30 medewerkers. Linklaters maakt deel uit van een groot internationaal netwerk dat vertegenwoordigd is in 20 landen. Linklaters is een advocatenkantoor dat wereldwijd toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en overheden van hoogwaardig advies voorziet bij belangrijke, complexe, grensoverschrijdende transacties en projecten. Wij staan onze cliënten bij op een scala van praktijkgebieden, waaronder ondernemings- en effectenrecht (o.a. kapitaalmartkttransacties) bankrecht, het bankwezen, herstructurering en faillissement, procesrecht, arbeidsrecht en belastingrecht, en met betrekking tot sleutelsectoren in de economie zoals de energie sector, private equity en de financiële sector. De grootste praktijken binnen ons kantoor in Amsterdam zijn financieel, ondernemingsrecht en litigation & arbitration. Daarnaast zijn we actief op het gebied van mededinging, arbeidsrecht, hebben we een notarieel team en een fiscale praktijk.

Logo L&L 300
Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

NortonEen internationale speler, dat is wat we zijn.

Hart voor de zaak is wat ons kenmerkt en we zijn ondernemend ingesteld.

 Norton Rose Fulbright is opgericht in 1794 en inmiddels uitgegroeid tot een top 3 ‘law firm’ wereldwijd. We zijn actief in Banking en Corporate zaken en specialist in gebieden als Infrastructure en Energy. In totaal hebben we in Amsterdam drie grote teams: Banking, Corporate en Litigation waarin onze secties zijn onderverdeeld. Je kunt bij ons als client of medewerker terecht voor Banking, Corporate, Employment, Energy, Infrastructure, Litigation, Notarial Services en Tax zaken. Wij pakken alles met een pragmatische instelling aan om zodoende snel tot de kern van de zaak te komen.

Pels-Rijcken-Drooglever-Fortuijn 350
Pels Rijcken. Midden in de maatschappij
Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt. Want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want Pels Rijcken werkt veel voor de publieke sector. De Staat is een belangrijke cliënt en één van onze partners is landsadvocaat. Kortom, we staan als kantoor echt middenin de maatschappij.

Passie voor inhoud
Passie voor juridische inhoud en vakmanschap, dat is wat ons drijft. Alleen dan kun je meesterlijke kwaliteit leveren. De praktijk van Pels Rijcken omvat vrijwel alle deelgebieden van het privaatrecht, bestuursrecht, strafrecht, Europees recht en notarieel recht.

Schrijf je in!
Wil je weten hoe het is om voor Pels Rijcken te werken? Volg dan een workshop tijdens de Utrechtse Bedrijvendagen. De advocaten geven je een kijkje in de keuken!

LOGO-RAAD-VAN-STATE 350x160
Jurist bestuursrechtspraak
‘Ook aan spraakmakende zaken werken en bepalende uitspraken doen?’
Dat kan! Je kunt als jurist aan de slag bij de directie Bestuursrechtspraak. Daar ondersteun je de leden van de Afdeling bestuursrechtspraak bij hun taak als hoogste bestuursrechter. Bij de Raad van State heb je dagelijks te maken met maatschappelijk relevante thema’s zoals milieu, ruimtelijke ordening, vreemdelingenzaken en onderwijs. Als jurist bij de directie Bestuursrechtspraak werk je voor één van de drie juridische kamers:
– Ruimtelijke-ordeningskamer
– Vreemdelingenkamer
– Algemene kamer

Als starter werk je onder begeleiding van een seniorjurist. Je dagelijkse werk bestaat uit het voorbereiden van de behandeling van geschillen. Dat doe je aan de hand van regelgeving, jurisprudentie en literatuur. Oplossingsgerichtheid is daarbij het sleutelwoord.

Werken bij de Raad van State betekent verdieping: zowel vakinhoudelijk als op het gebied van persoonlijke groei. Er is veel ruimte voor begeleiding, opleiding en ontwikkeling. Het werk is uitdagend en afwisselend.

Rabobank_350x423
De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag die actief is op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, de internationale focus is vooral gericht op de food- en agribusiness.

Als jurist bij de Rabobank adviseer en begeleid je de Rabobank bij het bereiken van hun commerciële doelstellingen en het beperken van de juridische risico’s. Je kunt werkzaam zijn op veel verschillende terreinen, zoals corporate finance, fusies & overnames en financial markets. Zoek jij een uitdagende functie of stage? Kijk dan op rabobank.nl/werken voor alle mogelijkheden.

stibbe_350x159
Wij zijn Stibbe. Wie ben jij?

Wij geloven in de klik
Die is er, of die is er niet. En of jij hem bij ons vindt, of toch ergens anders, dat kunnen wij niet voor jou bepalen. Dat bepaal jij zelf.

Wil jij op het hoogste niveau werken, voor internationale cliënten en met de allerbeste juristen?
Wij leren je graag kennen. Bij Stibbe werken circa 300 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Hong Kong, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan?
Bij Stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken wij jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen we al 102 jaar, sinds de oprichting aan het Rokin in Amsterdam. Met circa 190 juristen in 10 praktijkgroepen en met 7 vestigingen wereldwijd.

Benieuwd of er een klik is tussen ons? Kom kennismaken op de Utrechtse Bedrijvendag!

Van Benthem - SLogoVBK RGB_350x91
Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met meer dan 70 juridische professionals in advocatuur en notariaat. Wij geloven in pro-actieve dienstverlening, hanteren een pragmatische aanpak en maken hoogwaardige dienstverlening toegankelijk met het unieke serviceconcept vanDienst. Zie verder onze website vbk.nl over vanDienst. Van Benthem & Keulen behoorde in 2012 tot de top 3 snelst stijgende kantoren in Nederland (bron: advocatie.nl).

Wij bieden studenten de mogelijkheid om gedurende 6 weken een studentstage te lopen bij ons op kantoor. Dit kan een brede stage zijn of een focus stage. Bij de brede stage werk je met advocaten uit alle praktijkgroepen. Bij de focus stage werk je bij één praktijkgroep. Door het lopen van een stage krijg je een goed beeld van de alledaagse praktijk en van ons kantoor.

We hebben nu al kort het een en ander over onszelf verteld, maar we zijn vooral ook benieuwd naar wie jij bent. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar ons? Schrijf je dan in voor de Utrechtse Bedrijvendag 13 maart a.s. en laten we nader kennis maken met elkaar!

Wijn & Stael LOGO_350x137
Wijn & Stael is een bevlogen advocatenkantoor met een menselijk gezicht. Vanuit de historische binnenstad van Utrecht zijn wij door het hele land actief. Wij zetten ons in voor bedrijven, overheden en andere organisaties. Met deskundigheid op zeer veel rechtsgebieden en landelijk toonaangevend in o.a. ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht en vastgoed. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen. Wij zijn Wijn & Stael.

Voor meer informatie: www.werkenbijwijnenstael.nl