Deelnemende Bedrijven

Hoofdsponsoren

Brauw-Logo 350De Brauw Blackstone Westbroek is een internationaal georiënteerd kantoor van advocaten, notarissen en fiscalisten. Meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland worden door De Brauw geadviseerd. De Brauw is gespecialiseerd in hoogwaardig juridisch advies in complexe transacties, procedures en compliance vraagstukken voor ondernemingen en financiële instellingen. Met als continue drijfveer een gedeelde liefde en enthousiasme voor het recht.

Bij De Brauw werken circa 296 advocaten, 44 notarissen en 9 fiscalisten in Amsterdam, Brussel, London, New York, Shanghai en Singapore.

DLA - 144067_1_NLGROUPS(DLA Piper (285))_350x204

Welkom bij DLA Piper, één van de grootste zakelijke juridische dienstverleners wereldwijd. In korte tijd zijn wij door onze ondernemende instelling uitgegroeid tot een kantoor met meer dan 75 vestigingen in meer dan 30 landen. Toch blijft de ambitie om verder te groeien: in alle opzichten. Deze ambitie gecombineerd met de slagkracht op het gebied van juridische expertise, professionaliteit, MVO en opleiding- en trainingsprogramma’s biedt veel voordelen voor zowel onze cliënten als onze medewerkers.

Kom je bij ons werken dan krijg je alle gelegenheid om je te ontwikkelen.

Houthoff_350x59

Houthoff Buruma is één van de grootste kantoren van advocaten, notarissen en belastingadviseurs in Nederland. Circa driehonderd hooggekwalificeerde specialisten leveren maatwerk aan ondernemingen en organisaties die streven naar excellente prestaties. Als onafhankelijk advocatenkantoor opereert Houthoff Buruma internationaal in het topsegment van de markt. Naast de vestigingen in Amsterdam en Rotterdam hebben wij kantoren in Londen, Brussel en New York, wat directe toegang biedt tot de internationale financiële wereld en Europese instellingen. Ook werken wij nauw samen met toonaangevende kantoren in belangrijke economische centra.

Als startende jurist heb je bij Houthoff Buruma veel mogelijkheden om een uitdagende carrière op te bouwen die bij jou past. Hoe ver je loopbaan reikt, heb je zelf in de hand. Beschik je over het talent, de ambitie en de werklust om de top te bereiken? Dan ondersteunen wij je op alle mogelijke manieren. Er is volop ruimte voor eigen initia­tieven en persoonlijke ontwikkeling.

Nautadutilh_Logo_(NEW)_350x43Master your future

NautaDutilh heeft naam gemaakt met innovatiekracht, oplossingsgerichtheid en grote kennis van cliënten, sectoren en relevante netwerken. Telkens weer zijn onze advocaten betrokken bij baanbrekende zaken en ontwikkelingen. We waren dit al in 1724. Toen adviseerden we Nederlandse bankiers in onderhandelingen met de Amerikaanse regering over de financiering van de opbouw van Washington DC. Nu is NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Wij zijn we een van de grootste, onafhankelijke advocatenkantoren in de Benelux. In landen waar we geen vestiging hebben, werken we samen met topkantoren ter plaatse.

Ga je bij ons aan de slag, dan start je in het NDinstitute, een vier maanden durend opleidingsprogramma op maat. Tijdens het NDinstitute bouw je een eigen praktijk op, bestaande uit relatief kleine (proces)zaken op het gebied van contracten- en arbeidsrecht. Grote kans dus dat je al in je eerste maand een toga aan hebt.
Ben jij benieuwd naar de sfeer bij NautaDutilh en wil jij kennismaken met de advocatuur? Kijk voor meer informatie over sollicitatieprocedures, stages of evenementen op www.werkenbijnautadutilh.nl. Hier kan je ook direct solliciteren!

Van Doorne logo 2010 FC hoog resolutie (1MB)_350x93

Van Doorne houdt je scherp

 

Geslepen en gedreven staan we bij Van Doorne op scherp voor de zakelijke belangen van onze cliënten. Vanuit ons kantoor in Amsterdam maken we ons sterk voor nationale en internationale cliënten in het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid. Praktisch en doelgericht werken we aan concrete, werkbare oplossingen. Voor elke sector, op elk rechtsgebied. Direct, nuchter en met korte lijnen. Als onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor tonen we onze zelfstandigheid in de praktijk. We houden er een eigen cultuur en een eigen manier van werken op na. Door onze kennis en expertise in verschillende praktijkgroepen en teams te bundelen, bestrijken we het zakelijke recht in de volle breedte en tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau. Ook spreken we bij Van Doorne klare taal. We bieden bruikbaar juridisch advies. Zonder omhaal van woorden, op het scherpst van de snede.

Sponsoren

AKD_rgb

AKD is één van de grootste advocaten- en notarissenkantoren van Nederland. We zijn een kantoor met een eigen stijl. AKD bestaat uit een hecht team van circa 200 bevlogen advocaten en notarissen. We hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Brussel. Zo combineren we de kracht van onze omvang met lokale betrokkenheid.

Wat kenmerkend is voor AKD is de breedte van onze dienstverlening en de diversiteit van onze mensen. Wij geloven niet zo in het stereotype, eenvormige beeld van de advocaat of notaris. Als je veel verschillende klanten hebt, en die hebben we, dan moet je veel verschillende disciplines en persoonlijkheden in huis hebben.

 De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. We bieden je hoogwaardige opleidingen, plus intensieve persoonlijke begeleiding.

 Wil je meer weten over AKD? Op www.werkenbijakd.nl vind je onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer. Maar bellen kan natuurlijk ook. Onze recruiter staat je graag te woord op nummer 088 253 53 86.

Allen & OveryOnverwacht is een belangrijk woord bij Allen & Overy. Waarom? De wereld verandert steeds sneller. Dat brengt onverwachte kansen en problemen met zich mee. Onze cliënten willen daarop snel en effectief kunnen reageren.
Daarom is bij ons – naast een hoog kwaliteitsniveau – creativiteit erg belangrijk. Onverwachte gebeurtenissen vragen immers om onverwachte oplossingen.

Humor en lef
Je vindt ons aan de Apollolaan in Amsterdam. 190 veelal gespecialiseerde advocaten, notarissen en fiscalisten, onder wie 36 partners, ondersteund door 145 medewerkers. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef.

Internationaal
We maken deel uit van Allen & Overy LLP, met 44 vestigingen in 31 landen. Er werken zo’n 5000 medewerkers, onder wie 526 partners.

Zaken die ertoe doen
Voor onze cliënten, nationale en internationale ondernemingen, doen we zaken die ertoe doen. Ze halen niet zelden de voorpagina’s van financiële dagbladen.

Kom kennismaken
Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt, kom dan met ons kennismaken. Bijvoorbeeld op een van de In-Apollohouse-dagen of tijdens een van onze (lekkere!) lunches. Kijk op werkenbijallenovery.nl, mail naar amsterdamrecruitment@allenovery.com, of bel 020 – 674 10 00.

ARAG_Logo_without_claim-vektor-klein

ARAG

ARAG is meer dan een verzekeraar. ARAG is een allround juridisch dienstverlener waar ruim 630 mensen werken, verspreid over de locaties Leusden, Breda, Roermond en Amsterdam. Onze juristen helpen en adviseren particulieren en ondernemers. Als veelzijdig juridisch dienstverlener en specialist in rechtsbijstand, maakt ARAG deel uit van de ARAG Groep. Een wereldwijde speler met vestigingen in vijftien Europese landen en de Verenigde Staten.

 Haal meer uit jezelf bij ARAG

Bij ARAG vind je een werkplek waar je professional kunt zijn. Met een grote diversiteit aan juridische functies, rechtsgebieden en dossiers. Waar eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid vanaf de start centraal staan. En er mogelijkheden voor persoonlijke groei zijn.

Ook groeien bij ARAG?

Solliciteer dan online op www.arag.nl/werkenbij.

Direct na binnenkomst van je sollicitatieformulier ontvang je een bevestiging. Is ons oordeel over je sollicitatie positief, dan ontvang je al binnen twee weken een uitnodiging voor een gesprek!

www.ARAG.nl

bird bird_350x62

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van high tech en (gereguleerde) sectoren zoals: Technology & Communications, Energy & Utilities, Life Sciences en Media. Bird & Bird heeft 28 vestigingen in 19 landen wereldwijd waar circa 1100 juristen werken.

Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in Den Haag. Hier zijn ongeveer 80 juristen werkzaam. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten. Bird & Bird is een full-service kantoor. Ons kantoor is ingedeeld in de volgende secties: TIME (Telecom Internet Media & Energie), IE, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Tax en Notariaat.

De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. We lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg.

Wij zijn altijd op zoek naar juridisch talent. Kennismaken kan o.a. tijdens de Coffee Break, kijk voor alle mogelijkheden op www.werkenbijbirdenbird.nl

BOEKEL-verkleind-(Prezi)

BOEKEL is een vooruitstrevend en dynamisch advocaten- en notarissenkantoor. In kleine, specialistische teams leveren we hoogstaand juridisch advies aan nationale en internationale zakelijke klanten. Onze focus ligt daarbij op Corporate & Real Estate, met Litigation als extra competentie. Uitgevoerd door een goede mix van hoogwaardig talent en erkende expertise: scherp & kundig, young & wise.

Wil jij weten of jij ook BOEKEL bent? Kom dan kennis maken op de Utrechtse Bedrijvendag!

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van detachering in de specialismen Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Health Care. Brunel richt zich hierbij op de branches Oil, Gas & Mining, Industry, Infrastructure, Services en Life Sciences & Health Care.

Brunel heeft in Nederland meer dan 2300 medewerkers en bedient de Nederlandse markt vanuit 8 kantoren: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Enschede, Groningen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Door dit landelijk netwerk bevindt Brunel zich dicht op de lokale en regionale markten. ‘Think global, act local’ is een bewezen en veel gehoorde werkwijze van Brunel.

Legal

Bij Brunel Legal hebben we kennis van de markt, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot jouw professionele ontwikkeling. We kennen tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en multinationals. Door onze ervaring en de goede, vaak langdurige relatie met deze opdrachtgevers, weten we precies wat er bij hen speelt, waar de kansen liggen en hoe we deze voor jou kunnen vertalen naar mogelijkheden. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten!

CMS_LawTax_RGB_from101mm_Print_350x206

Intro

CMS is voortdurend op zoek naar talent. Met onze 3000 juridische professionals zijn wij nummer 6 op de wereldranglijst van zakelijke juridische dienstverleners. Het is onze ambitie om deze positie door groei verder uit te bouwen. Cliënten als Atos, ASR, BT, Coca Cola, E.ON, Rabobank en Volkswagen vertrouwen op CMS als hun internationale juridische business partner. Wij helpen hen bij het realiseren van hun ambities en dat doen wij ook voor jou. CMS – Your World First.

Kantoorprofiel

CMS biedt haar cliënten gespecialiseerd, business-gericht juridisch en belastingadvies vanuit 59 kantoren wereldwijd, waaronder Amsterdam en Utrecht.  Wij onderscheiden ons door onze diepgaande betrokkenheid en onze kennis, ons begrip van onze cliënten, hun business en de sectoren en landen waarin we actief zijn. Onze expertisegebieden zijn: Banking & Finance, Commercial Law, Competition & EU, Consumer Products, Corporate, Criminal Law, Dispute Resolution, Employment & Pensions, Energy, Hotels & Leisure, Infrastructure & Project Finance, Insolvency & Restructuring, Insurance, Intellectual Property, Life Sciences, Real Estate & Construction, Tax, Technology, Media & Telecoms.

Studentstage? Solliciteren?

Zit je in de eindfase van je studie Nederlands, Notarieel of Fiscaal recht en wil je kennismaken met CMS tijdens een achtweekse studentstage? Mail ons dan een korte motivatie met de gewenste periode en de rechtsgebieden van jouw voorkeur, samen met je CV en cijferlijst. Ondernemende advocaat-stagiairs, kandidaat-notarissen of junior belastingadviseurs die direct willen meebouwen aan het succes van CMS kijken op www.cms-dsb.com of chatten of bellen met onze HR-adviseurs.

Afdrukken

Werken bij Dirkzwager advocaten & notarissen is werken bij een toonaangevend kantoor, met ruim 260 medewerkers (van wie 110 juristen) en drie vestigingen in Arnhem (2 x) en Nijmegen. Het niveau van dienstverlening is hoog en past bij die toonaangevende positie. Dat geldt voor de adviezen, de service en de efficiëntie van handelen. Dirkzwager werkt op hoog juridisch niveau voor grote en middelgrote bedrijven, overheden, instellingen en particulieren, met een fijngevoelige antenne voor de persoonlijke aspecten van een zaak; voor de mens achter de cliënt.

Actief delen van kennis zit in ons DNA. Dat gebeurt o.a. via de workshops van de Dirkzwager Academy, een openbare juridische bibliotheek en de publicatie van meer dan 1.500 juridische online artikelen per jaar. Deze artikelen worden gepubliceerd op ons kennisplatform www.partnerinkennis.nl en worden aangeboden in een speciaal voor onze doelgroep ontworpen app genaamd KennisBoek. Deze app is gratis te downloaden in de officiële Apple store.

Altijd op zoek naar talent
Wij zijn altijd op zoek naar betrokken advocaten en kandidaat-notarissen met goede studieresultaten, professionaliteit en een nuchter aanpak. Indien je geïnteresseerd bent in een baan bij Dirkzwager, stuur ons dan een sollicitatiebrief met motivatie, voorzien van curriculum vitae, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen en/of referenties. Heb je je rechtenstudie nog niet afgerond, maar wil je al wel praktijkervaring opdoen? Volg een studentstage van (gemiddeld) zes weken en kom erachter wat werken bij Dirkzwager inhoudt.

DPA Legal Services

Juridische ondersteuning, tijdelijk of vast

Kennisgebieden

 • Bedrijfsleven;
 • Banken & verzekeraars;
 • Advocatuur & notariaat;
 • Overheid

Waarom DPA Legal Services?

 • Snel de juiste juridische professional voor ondersteunend werk;
 • HBO- en WO niveau;
 • Altijd de kandidaat die past bij een specifiek project;
 • Vakopleidingen, trainingen, coaching, persoonlijke ontwikkeltrajecten;
 • Werken aan een cv met top-500 opdrachtgevers;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen DPA;
 • Proactieve, meedenkende, betrokken en pragmatische professionals.

logo Hekkelman Advocaten & Notarissen

Bedrijfsprofiel

Hekkelman Advocaten & Notarissen is één van de grotere advocatenkantoren in de regio Arnhem/Nijmegen. Er werken ruim 80 juristen (zowel advocaten als notarissen) in de specialisaties Ondernemingsrecht, Overheid & Vastgoed, Arbeidsrecht, Personen- en Familierecht en Aan­sprakelijkheid, Schade en Verzekeringen. Hoewel er bij Hekkelman een gezonde mix is van leeftijd en ervaring, hebben alle medewerkers één belangrijke gemene deler; ze zijn ambitieus en hebben een continue focus op kwaliteit. Onze adviezen zijn “to the point” en we richten ons op snelle en praktische oplossingen waarmee de cliënt een zo goed mogelijk resultaat boekt.

Geïnteresseerd?
Kijk voor het actuele aanbod van stageplaatsen op www.hekkelman.nl of stuur een (open) sollicitatie met curriculum vitae en cijferlijst naar: hrm@hekkelman.nl

Holla Advocaten FC logo JPG_350x234

Het verhaal van Holla start in 1879 te ’s-Hertogenbosch waar mr. H.J. van Leeuwen met een aantal vennoten een advocatenpraktijk start. Door samenwerking en fusie wordt groei en synergie gevonden en vestigt Holla zich op meerdere locaties. Met de tijd vormen de verschillende locaties één kantoor en kiezen we er in 2009 voor om Holla Advocaten te worden. Holla Advocaten, Hoogstpersoonlijk.

Hoogstpersoonlijk betekent dat wij de business van onze cliënten kennen. Met een moderne, betrokken, ondernemende en inspirerende insteek werken wij altijd onder de vlag van professionaliteit. De invulling die wij anno nu aan het vak geven, gaat veel verder dan de traditionele adviesrol en lijkt inmiddels meer op legal business coaching. Dat is de nieuwe werkelijkheid en wij zijn de toekomst.

HVG Logo

Op weg naar de top?

HVG is een full service kantoor waar we al jaren aan de juridische top werken. Wij weten als geen ander dat je dit alleen bereikt door samen te werken met de beste mensen uit het vak. HVG heeft een team van toptalenten verzameld door te kijken naar individuele kwaliteiten.De advocaten en notarissen van HVG onderscheiden zich door een focus op het eigen praktijkgebied gecombineerd met kennis van de diverse markten waarop onze cliënten actief zijn. Zo koppelen zij vakinhoudelijke kennis op juridisch gebied met marktkennis voor een optimale advisering. Juridische vraagstukken plaatsen wij in het perspectief van de trends en ontwikkelingen in de markt. Daarbij werken wij veelvuldig samen met specialisten van EY Tax. Heb jij het talent en de motivatie om ons te versterken? Kijk voor meer informatie op www.hvglaw.nl.

Kennedy van der Laan

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk advocatenkantoor in Amsterdam. Met rond de negentig advocaten en notarissen behoort het tot de top 20 advocatenkantoren in Nederland.

Sinds de oprichting in 1992 staat Kennedy Van der Laan voor topadvocatuur zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Kwaliteit staat voorop, we zijn pragmatisch en werken innovatief samen met onze cliënten die afkomstig zijn uit een boeiende en gevarieerde klantenkring, van start-up tot multinational. We zijn ambitieus, maar ook een tikje eigenzinnig. Binnen kantoor heerst een vriendelijke, open sfeer. We houden van een persoonlijke aanpak en zijn maatschappelijk bewust, met een grote liefde voor kunst.

Logo_KienhuisHoving(RGB)

Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 140 medewerkers, waarvan zo’n 50 advocaten en 14 (kandidaat) notarissen.

Wij werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. In onze thuismarkt Oost- Nederland, maar steeds vaker ook landelijk en grensoverschrijdend. In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Dat heeft er toe geleid dat er binnen KienhuisHoving onder andere een branchegroep Gezondheidszorg en Bouw zijn opgezet. Cliënten die grensoverschrijdend zaken doen ondersteunen we met onze German Desk. Bovendien adviseren en procederen wij op vrijwel alle rechtsgebieden.

Daarnaast delen wij graag onze kennis door middel van de KienhuisHoving Academy. Juridische kennis toegepast op actuele praktijkcases. Het brengt mensen en organisaties verder.

Wijleveren ook graag een bijdrage aan de maatschappij. Met de KienhuisHoving Foundation ondersteunen wij kinderen in de regio bij hun ontwikkeling. Want ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen zoals hij/zij dat zelf wil. En als zij daarvoor niet alles tot hun beschikking hebben, helpen wij hen daar graag bij.

Kijk je reikhalzend uit naar een kantoor dat even ambitieus is als jijzelf?
Op nog geen half uur rijden van de vier grote steden in het Groene Hart van de Randstad vind je de drie vestigingen van La Gro Advocaten. In de afgelopen 100 jaar zijn wij gegroeid tot een toonaangevend middelgroot advocatenkantoor, waarbij wij onze eigen identiteit hebben weten te behouden. Groot genoeg voor serieuze klanten en uitdagende zaken, maar ook persoonlijk en informeel. In een lerende organisatie die kennis hoog in het vaandel heeft staan, moet je immers gemakkelijk bij je kantoorgenoten kunnen aankloppen en binnenlopen.

Maak je deel uit van ons team als student-stagiair of advocaat-stagiair dan betekent dit kansen en verantwoordelijkheden. La Gro Advocaten biedt mogelijkheden tot doorgroei en specialisatie. Dat gaat vergezeld van een goed pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

Meer weten? Kijk voor een eerste kennismaking op www.lagrolaw.nl

LEXENCE_LOGO_350x115

Lexence gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht

Lexence is een continu ontwikkelend advocaten- en notarissenkantoor in Amsterdam. Het kantoor is in 1992 opgericht en is gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht. Op kantoor heerst een open en informele sfeer. De 130 professionals van Lexence, waaronder 80 advocaten & notarissen, werken in bevlogen teams geleid.

Direct eigen verantwoordelijkheden voor startende juristen; dat vindt Lexence belangrijk. Dit betekent meewerken aan projecten zoals binnenstedelijke herinrichtingprojecten of het oplossen van ingewikkelde disputen tussen verhuurders en huurders. De work-life balance nemen we serieus. We werken hard en leveren kwaliteit. Maar vrije tijd is vrije tijd en daarvoor nemen we de tijd. De partners en medewerkers van Lexence begeleiden je en voorzien je van hun ervaring, naast de diverse opleidingen die je door de jaren heen zult gaan volgen. Zo kent Lexence een eigen opleidingsprogramma dat gericht is op vaardigheden. Kijk voor meer informatie over Lexence op www.werkenbijlexence.com

Linklaters 300

Linklaters is een succesvol internationaal advocatenkantoor dat zich richt op (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. Het kantoor heeft een mondiaal netwerk met 29 vestigingen en ongeveer 5000 medewerkers, waarvan bijna 2200 advocaten. Het succes van het kantoor is mede te danken aan een hecht en uitgebreid relatienetwerk.

Het kantoor in Amsterdam, gevestigd op de Zuidas, bestaat na tien jaar reeds uit 50 advocaten, notarissen en fiscalisten met tien partners en counsel. Linklaters staat bekend om haar praktische benadering, kennis van de markt en gedegen expertise. De twee grootste praktijken zijn financieel- en ondernemingsrecht. Daarnaast zijn we actief op het gebied van dispute resolution, mededinging, arbeidsrecht, hebben we een notarieel team en een fiscale praktijk. Uniek aan werken bij Linklaters is de kans om voor cliënten, aangemerkt als grote wereldspelers, te werken waar je snel veel verantwoordelijkheid kan krijgen. Come live your ambition at Linklaters.

Logo L&L 300

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.


Norton_Rose_Fulbright logo

Ons kantoor
Norton Rose Fulbright is een internationaal advocatenkantoor.

Wij hebben meer dan 3.800 advocaten en 54 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Wij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam.

In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties:

 • Banking
 • Corporate
 • Employment
 • Energy
 • Infrastructure
 • Litigation and Dispute Resolution
 • Notarial Services
 • Tax

Studenten

Ben je benieuwd hoe het is om als student-stagiaire twee maanden vijf dagen per week stage te lopen bij een commercieel kantoor? Kom dan met ons kennismaken. Je zal als student-stagiaire bij ons per direct meewerken aan internationale zaken. Ons uitgangspunt is jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en ons dagelijks kantoorleven te laten meemaken; inclusief trainingen, jurisprudentielunches, kantoorborrels, sportevenementen, feesten, etc.

Solliciteren

Je kunt solliciteren door jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) te uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marlou van Dongen (Recruiter) via: marlou.vandongen@nortonrosefulbright.com of telefonisch via (020) 46 29 400.

Meer informatie en testimonials vind je op www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

nysingh

Prettig werken én leven.

Nysingh weet er meer van.

Je bent ambitieus. Wilt groeien. Als jurist én als mens. Daar krijg je bij Nysingh alle ruimte voor. We ondersteunen je carrière met goede begeleiding en opleiding, zodat je talenten optimaal tot bloei komen. Je kunt je daarbij in alle gewenste richtingen ontwikkelen. Wij geven volop kansen om je loopbaan in te vullen op een manier die recht doet aan jouw interesses. Maar hopelijk gaan je interesses verder dan zakelijk succes alleen. Wij hechten namelijk veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé. Want alleen als je prettig leeft, kun je prettig werken. En andersom.

Scherp blijven

Als een van de weinige grote kantoren is Nysingh niet gevestigd in de Randstad. Juist niet. Met locaties in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle kunnen we je namelijk ook letterlijk ruimte bieden. En hoewel we van oudsher een sterke positie in de regio hebben, zijn we zeker geen regionaal kantoor. We zijn landelijk actief, thuis in Europa en wereldwijd vertegenwoordigd dankzij het TAGLaw-netwerk, zie www.taglaw.com. Dat biedt je de dynamiek en uitdaging waardoor je scherp blijft. Overigens mag je er ook op rekenen dat je collega’s je scherp houden: onze advocaten, (kandidaat-)notarissen en ondersteunende krachten zijn gewend om intensief samen te werken, over de grenzen van hun rechtsgebied, en samen te zoeken naar de beste oplossingen voor onze cliënten.

Interessante breedte

De brede expertise van Nysingh blijkt uit de diversiteit aan secties binnen ons  kantoor:

 1. Aansprakelijkheid Verzekering & Vervoer
 2. Gezondheidszorg
 3. Ondernemingsrecht
 4. Marktordening
 5. Arbeidsrecht
 6. IE & ICT
 7. Vastgoed en Overheid
 8. Strafrecht

Deze breedte is niet alleen interessant voor onze cliënten, maar óók voor jou als jurist. Het biedt je immers tal van ontwikkelingsmogelijkheden. Belangrijk is na te gaan welk rechtsgebied bij jou past.

Contact

Wil je meer informatie over ons kantoor, openstaande vacatures of studentstages, kijk dan op www.werkenbijnysingh.nl.

Wil je op de hoogte blijven van Nysingh? Houd dan de facebookpagina in de gaten!

Pels-Rijcken-Drooglever-Fortuijn 350Pels Rijcken. Midden in de maatschappij

Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt. Want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want Pels Rijcken werkt veel voor de publieke sector. De Staat is een belangrijke cliënt en één van onze partners is landsadvocaat. Kortom, we staan als kantoor echt middenin de maatschappij.

 Passie voor inhoud

Passie voor juridische inhoud en vakmanschap, dat is wat ons drijft. Alleen dan kun je meesterlijke kwaliteit leveren. De praktijk van Pels Rijcken omvat vrijwel alle deelgebieden van het privaatrecht, bestuursrecht, strafrecht, Europees recht en notarieel recht.

 Schrijf je in!

Wil je weten hoe het is om voor Pels Rijcken te werken? Volg dan een workshop tijdens de Utrechtse Bedrijvendagen. De advocaten geven je een kijkje in de keuken!

Ploum_basislogo_met_rgb_255_137_43

Ploum Lodder Princen is een advocaten- en notarissenkantoor dat effectieve juridische oplossingen voor bedrijven biedt. De 125 medewerkers werken vanuit één vestiging in Rotterdam. Hard werken, maar ook samen ontspannen als het werk erop zit. Altijd met de cliënt voorop en het resultaat in het vizier.

Er is veel ruimte voor eigen initiatieven. Dat kan gaan over nieuwe markten of rechtsgebieden, maar ook over samen ondernemen. Ons kantoor kenmerkt zich door een open en stimulerende omgeving, waar goede ideeën een kans krijgen.

Maak kennis met Ploum

Kom langs tijdens de Bedrijvendag en maak informeel kennis met Ploum. Of bezoek ons kantoor en schuif aan bij één van onze FLLW lunches. Ga voor meer informatie naar www.werkenbijploum.nl.

Altijd op de hoogte zijn?
Volg ons op www.facebook.com/FLLW.

LOGO-RAAD-VAN-STATE 350x160

De Raad van State heeft twee belangrijke taken. De Afdeling advisering is onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur en de Afdeling bestuursrechtspraak is hoogste algemene bestuursrechter van het land.

Als jurist bij de directie Bestuursrechtspraak ondersteun je de leden van de Afdeling bestuursrechtspraak bij hun taak als hoogste bestuursrechter. Bij de Raad van State heb je dagelijks te maken met maatschappelijk relevante thema’s zoals milieu, ruimtelijke ordening, vreemdelingenzaken en onderwijs. Als jurist werk je voor één van de drie juridische kamers:  Ruimtelijke-ordeningskamer, Vreemdelingenkamer of Algemene kamer.

De Raad van State…

… is opgericht in 1531
… heeft koning Willem-Alexander als voorzitter
… bestaat uit een vice-president en staatsraden
… doet jaarlijks uitspraak in ongeveer 13.000 bestuursrechtelijke geschillen
… brengt jaarlijks ongeveer 500 wetgevingsadviezen uit aan regering en parlement
… heeft 700 medewerkers, onder wie 70 staatsraden en ruim 300 juristen
… is gevestigd in het centrum van Den Haag.

De Rechtspraak

Ik werk bij de Rechtspraak, ik zie iedereen

 We maken onafhankelijk, onpartijdig, integer en professioneel het verschil tussen recht en onrecht, tussen vertrouwen en wantrouwen, tussen recht voor iedereen en het recht van de sterkste. En zo maken we samen leven mogelijk.

Of het nu om groot onrecht, klein leed, of schrijnende gevallen gaat, alle betrokken mensen hebben behoefte aan een onafhankelijk oordeel. Een rechter komt tot zo’n oordeel en wordt daarin ondersteund door 7500 gerechtsambtenaren.

We zijn de enige organisatie in Nederland waar rechters hun verantwoordelijke taak kunnen uitoefenen. Samen werken we aan een rechtvaardige maatschappij. We zijn traditioneel en modern tegelijk, wat zorgt voor de mooiste uitdagingen op de werkvloer.

Wil je niet zomaar een baan, maar een met betekenis en toegevoegde waarde? Wil je samenwerken met professionals, die in hun eigen vakgebied alles uit zichzelf halen? Dan ben je bij de Rechtspraak aan het goede adres.

Wist je dat er onder de toga’s hele gewone mensen schuilgaan? Mensen die ook gewoon houden van de mooie dingen in het leven; uitgaan, cultuur, vrienden en familie. Het is allemaal echt niet zo stoffig als veel mensen denken. Er wordt ook veel gelachen.

TWLogotype_Green__web_

Taylor Wessing
Taylor Wessing is een internationaal full-service advocaten en notariskantoor met een sterke focus op de industrieën van de toekomst. Wereldwijd adviseert Taylor Wessing haar cliënten met 1.200 advocaten en notarissen, vanuit 28 vestigingen verspreid over 17 landen. Deze vestigingen combineren het beste van de lokale commerciële, industriële en culturele kennis met de internationale ervaring om proactieve en integrale oplossingen aan te kunnen bieden. Taylor Wessing ondersteunt haar cliënten op alle zakelijke gebieden, zoals civiel procesrecht, vastgoed, IE/IT, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en insolventierecht.

 

Stages

Taylor Wessing biedt daarnaast een zeer selecte groep studenten jaarlijks de kans om kennis te maken met het vak en uiteraard onze organisatie. Dus ben jij in de laatste fase van je studie beland en wil je graag door middel van een stage ervaren hoe het is om in een internationaal advocaten- en notariskantoor te werken? Dan is Taylor Wessing zeker the place to be! Als student-stagiaire werk je voor verschillende praktijkgroepen, maar krijg je daarnaast de mogelijkheid om een focus aan te brengen op het rechtsgebied van jouw voorkeur.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze workshop op de Utrechtse Bedrijvendag of ontmoet ons op de banenborrel na afloop. Je kunt je daarnaast ook inschrijven voor de Individuele Gesprekkendag, ons enthousiaste team zal je dan alle ins en outs vertellen over hoe het nu ècht is om bij Taylor Wessing te werken!

Uiteraard kun je ook altijd contact opnemen met onze HR Manager, Loes Wolvekamp, l.wolvekamp@taylorwessing.com, +31 – (0)88 0243 000, www.taylorwessing.com.

Van Benthem - SLogoVBK RGB_350x91

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 75 juridische professionals in advocatuur en notariaat.

Wij zijn een full-service kantoor en richten ons op grote en middelgrote ondernemingen. Daarnaast zijn wij sterk vertegenwoordigd in gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van familie- & erfrecht en estate planning. Ons kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van meer dan 148 advocatenkantoren in 72 landen. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht.

Wij maken hoogwaardige dienstverlening toegankelijk door vanDienst: een uniek serviceconcept met onder meer permanente nascholing, modelcontracten, een kosteloze helpdesk en prijszekerheid vooraf.
Onze dienstverlening is pro-actief en gericht op praktische oplossingen.

Logo Van Traa RGB 2

Ons kantoor heeft een omvang waardoor stagiairs direct mee kunnen werken aan grote internationale zaken en waarmee we zowel multinationals als de beste professoren aan ons kunnen binden. Voor een startende advocaat is dit de beste combinatie.

Zaken helder maken, dat willen alle advocaten die bij Van Traa werken. Daarvoor is een grote deskundigheid binnen een van de rechtsgebieden internationale handel, transport, verzekering en aansprakelijkheid noodzakelijk. Wij geven je daarom een gedegen opleiding en een praktijkgerichte begeleiding.

Typisch voor Van Traa is de recht-door-zee mentaliteit. En humor vinden wij een belangrijk element om zaken te blijven relativeren, zowel op kantoor als in ons privéleven. Ons kantoor kent weinig hiërarchie en de lijnen naar het bestuur zijn helder. Met respect behandelen wij elkaar, onze cliënten en onze wederpartijen. Wij zijn eigenlijk wie we zijn, niets meer en ook niets minder.

Wijn & Stael LOGO_350x137

Wijn & Stael Advocaten N.V. is een ambitieus, maatschappelijk betrokken advocatenkantoor, gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht. Wij zijn door het hele land actief en toonaangevend in ondernemingsrecht, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed. Wij zetten ons in voor kleine en grote ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren. Gekend om onze kwaliteit, pragmatisch in onze benadering en creatief in onze oplossingen. Wij zijn Wijn & Stael.

Voor meer informatie: www.werkenbijwijnenstael.nl