Individuele Gesprekkendag

Heb jij interesse in een bepaald kantoor of heeft een bepaald kantoor jouw aandacht op de Utrechtse Bedrijvendag getrokken? Meld je dan aan voor de Individuele Gesprekkendag!

De Individuele Gesprekkendag zal plaatsvinden op vrijdag 31 maart 2017. Dit evenement is een unieke mogelijkheid om één op één kennis te maken met verschillende kantoren. Wanneer je in de eindfase van je studie zit, is deze dag voor jou extra interessant. Je kunt tijdens het gesprek met een kantoor meer informatie krijgen over onder andere het kantoor, stageplekken en startersfuncties. Het biedt de ideale mogelijkheid om het contact tussen studenten en potentiële werkgevers te intensiveren.

Het kan ook zo zijn dat jij tijdens de Utrechtse Bedrijvendag bij een kantoor bent opgevallen. Sinds dit jaar kunnen de deelnemende kantoren en instellingen wildcards uitdelen. Ben jij bij één van de deelnemende kantoren en instellingen opgevallen, dan heb jij een vergrote kans op een gesprek met dat kantoor tijdens de Individuele Gesprekkendag.

De selectie voor de Individuele Gesprekkendag zal plaatsvinden op basis van jouw geanonimiseerd cv en jouw persoonlijke voorkeur voor bepaalde kantoren of instellingen. Wanneer één of meerdere kantoren ook interesse in jou hebben getoond, zullen wij met deze matches een persoonlijke indeling verzorgen.

De Individuele Gesprekkendag zal plaatsvinden in Het Spoorwegmuseum te Utrecht.

  • Gegevens

  • Sleep je bestanden hier naar toe
    Accepted file types: doc, docx.
  • Bericht