Deelnemende bedrijven

Ben jij benieuwd welke kantoren en instellingen deelnemen aan de Utrechtse Bedrijvendag. Neem dan een kijkje in onze bundel!

Hoofdsponsoren

AKD is een van de grootste onafhankelijke kantoren van de Benelux. We bestaan uit een hecht team van bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. Jij werkt graag in teamverband, met collega’s en cliënten. Bij een kantoor met korte lijnen, heldere taal en een efficiënte aanpak. Zo doen wij dat bij AKD.

Ik werk bij de Rechtspraak, ik zie iedereen

We maken onafhankelijk, onpartijdig, integer en professioneel het verschil tussen recht en onrecht, tussen vertrouwen en wantrouwen, tussen recht voor iedereen en het recht van de sterkste. En zo maken we samen leven mogelijk.

Of het nu om groot onrecht, klein leed, of schrijnende gevallen gaat, alle betrokken mensen hebben behoefte aan een onafhankelijk oordeel. Een rechter komt tot zo’n oordeel en wordt daarin ondersteund door 7500 gerechtsambtenaren.

We zijn de enige organisatie in Nederland waar rechters hun verantwoordelijke taak kunnen uitoefenen. Samen werken we aan een rechtvaardige maatschappij. We zijn traditioneel en modern tegelijk, wat zorgt voor de mooiste uitdagingen op de werkvloer.

Wil je niet zomaar een baan, maar een met betekenis en toegevoegde waarde? Wil je samenwerken met professionals, die in hun eigen vakgebied alles uit zichzelf halen? Dan ben je bij de Rechtspraak aan het goede adres.

Wist je dat er onder de toga’s hele gewone mensen schuilgaan? Mensen die ook gewoon houden van de mooie dingen in het leven; uitgaan, cultuur, vrienden en familie. Het is allemaal echt niet zo stoffig als veel mensen denken. Er wordt ook veel gelachen.

DLA Piper Nederland is onderdeel van DLA Piper, een van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd. We zijn gevestigd in ruim 90 steden verdeeld over 40 landen in Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten, Australië en de Verenigde Staten. Als je bij ons komt werken, dan krijg je meteen 8000 collega’s wereldwijd. Binnen DLA Piper heerst een cultuur van ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid. Die waarden zitten in de genen van de organisatie en zijn ook bepalend voor onze snelle groei. Dat geeft je ook de gelegenheid om je eigen stempel te drukken en mee te bouwen aan de cultuur van ons kantoor. Door de samenwerking met onze collega’s wereldwijd heeft DLA Piper van nature een internationale kijk op juridische vraagstukken en leer je om te adviseren vanuit een brede scope. Uiteraard kun je eenvoudig beschikken over alle kennis en ervaring die er bij alle DLA Piper kantoren aanwezig is.

HOUTHOFF – GOING BEYOND

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston en Singapore. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische oplossingen voor complexe juridische problemen.

CLIËNTEN & ZAKEN
Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

JOUW CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF
Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken. Hierbij helpen wij jou graag.

CONTACT
Kijk op werkenbijhouthoff.com of neem contact op met één van onze recruiters.

Nautadutilh_Logo_(NEW)_350x43

Als je geïnteresseerd bent in de advocatuur, het notariaat of belastingadvies, ben je bij NautaDutilh aan het goede adres. NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn we een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux en draaien we mee in de wereldwijde juridische top. En omdat we onafhankelijk zijn, bepalen wij onze eigen koers. Bepaal jij ook je eigen koers en ben je eigenzinnig, innovatief en ambitieus? Dan zoeken wij jou!

Gaat verder | Blijft dichtbij

Mensen en organisaties sterker maken en samen bouwen aan verantwoorde, duurzame oplossingen: dat is onze missie en die is terug te vinden in het hele kantoor. Van de manier waarop we samenwerken tot de ideële organisaties die we ondersteunen. Daarom krijg je bij ons de ruimte om jezelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen.

Van Doorne is een toonaangevend onafhankelijk Nederlands kantoor. Met circa 175 advocaten, notarissen en fiscalisten adviseren wij onze cliënten al bijna 90 jaar. Wij zijn een informele, open organisatie waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, initiatieven te ontplooien en verantwoordelijkheid te nemen. Om een vraag vanuit verschillende perspectieven te bekijken, is creativiteit nodig en een open blik. Daarom hechten we aan diversiteit. Dat leidt tot betere oplossingen voor onze cliënten. Als zij succesvol kunnen opereren, hebben wij ons doel bereikt.

Sponsoren

It’s Time.

Onze cliënten komen bij ons met vragen waar nog geen antwoord op bestaat. We vinden nieuwe oplossingen voor hen en creëren precedenten. Onze mensen zijn gedreven, ambitieus en no-nonsense. Onze cultuur kenmerkt zich door een hecht teamgevoel, humor en lef. Wil je werken of stage lopen op een kantoor dat het beste in je naar boven haalt? Kijk op www.werkenbijallenovery.nl.

It’s Time to find where you belong.

Alter Domus is a fully integrated fund and corporate services provider, serving 17 of the 20 largest private equity houses, 15 of the 20 largest real estate firms and 17 of the 20 largest private debt managers in the world. We’ve quickly expanded to comprise a network of 2,000 employees and 40 offices and desks across 5 continents to serve our diverse range of clients.

ARAG is een toonaangevende juridische dienstverlener die in alle juridische behoeften voorziet en excelleert in kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie.

De behoefte aan de juiste juridische ondersteuning in onze steeds complexer wordende samenleving neemt toe. Tegelijkertijd bestaat er een behoefte aan eenvoud, transparantie en persoonlijke aandacht.

Bij ARAG begrijpen en omarmen we deze ontwikkelingen en we vertalen ze naadloos naar begrijpelijke, toegankelijke en persoonlijke rechtshulp.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Leusden, Roermond en Rotterdam. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Wat ons anders maakt? Wij zijn harde werkers, maar ook een hechte groep collega’s. Je kunt jezelf zijn, wij vinden het bijzonder dat we allemaal verschillen want dat maakt dat we elkaar aanvullen. Wij delen dezelfde interesses en passie voor het vak. Vanaf je eerste dag hoor je er direct bij. Je krijgt verantwoordelijkheid en kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij zijn Baker McKenzie en wij zoeken talent dat zich hierin herkent. Talent dat zichzelf is en onderdeel van Baker McKenzie wil worden.

Als advocaat, kandidaat-notaris of fiscalist start je bij ons in één van de gespecialiseerde praktijkgroepen. Je werkt direct aan grote, vaak international dossiers. En je hebt veel contact met cliënten, zodat je snel ervaring opbouwt.

Ben jij klaar voor het echte werk? Wij maken graag kennis met je. Op werkenbijbaker.nl kun je een kijkje nemen in onze wereld. En met ons in contact komen. Wanneer zien we je?

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Wij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Met bijna 80 advocaten en notarissen werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Onze juristen werken in compacte teams vanuit een eigen expertise: zo halen we op een hoog juridisch niveau het beste uit onze kennis en uit elkaar.

Ons kantoor heeft specialisten in de volgende praktijkgroepen:

 • Arbeidsrecht
 • Cassatie/Commerciële contracten
 • Corporate & Commercial Litigation
 • Corporate/M&A/Financieel toezicht (inclusief notariaat)
 • EU & Mededinging
 • IE & Technologie
 • Vastgoed (inclusief notariaat)

Bird & Bird LLP is een internationaal advocatenkantoor. Wij combineren excellente juridische expertise met diepgaande sectorkennis. Een sterke focus ligt op high-tech en gereguleerde sectoren, zoals Technology & Communications, Life Sciences, Media en Energy & Utilities. 

Wij hebben meer dan 1300 juristen in 29 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld. 

Onze Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam. Het team van 
Bird & Bird NL bestaat uit ca. 80 advocaten, fiscalisten en notarissen. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten. 
Bird & Bird is een full-service kantoor. Ons kantoor is ingedeeld in de volgende secties: TIME (Telecom Internet Media & Energie), IE, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Tax en Notariaat. 

De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. We lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg.

Wij zijn altijd op zoek naar juridisch talent. Kennismaking kan o.a. tijdens ons nieuwe evenement 24CODE en de Legal Tech Snack. Kijk voor alle mogelijkheden op www.werkenbijbirdenbird.nl

Clifford Chance is één van de meest toonaangevende advocatenkantoren ter wereld. Wij zijn trots op onze volledig geïntegreerde, wereldwijde samenwerking en de onderlinge collegialiteit en teamgeest.

Ons kantoor bevindt zich in een monumentaal pand in hartje Amsterdam waar ongeveer 150 advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten samenwerken aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. De dienstverlening is georganiseerd rondom de commerciële kernactiviteiten Corporate M&A, Financial Market Group, Real Estate, Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolution. Wat Clifford Chance anders maakt? Een écht internationaal netwerk, een unieke sfeer en de beste opleiding.

CMS_LawTax_RGB_from101mm_Print_350x206

Ben jij te slim om alleen advocaat te zijn?

Met wereldwijd 4500 juridische professionals en 74 kantoren bieden wij onze cliënten naast juridische en fiscale diensten ook strategische kennis. Werken bij CMS betekent meer dan alleen juridisch inhoudelijk op topniveau actief zijn. Je moet verder kunnen kijken dan je vakgebied groot is en innovatief en internationaal bezig zijn. En het is essentieel dat je je kunt verplaatsen in je cliënt. We kijken niet alleen naar je kennis, maar vooral ook naar je persoonlijkheid, drijfveren en motivatie. Wat je kunt, is een randvoorwaarde, wie je bent is cruciaal.

Brauw-Logo 350

De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory.

Als student kan je De Brauw leren kennen op verschillende manieren, maar een goede manier om kennis te maken is door het lopen van een student-stage. Wij hebben op iedere sectie plaats voor studenten. Tevens kan je als studerend medewerker bij ons werken of meedoen aan een van onze Business Courses. En je kunt ons natuurlijk ontmoeten op beurzen, banenmarkten en congressen in het hele land.

Wij willen graag met je kennismaken! Bel of mail met Sophia Schumacher (020-577 1612), Sophia.Schumacher@debrauw.com. En kijk vooral op www.careersatdebrauw.com.

Dentons Boekel is op 1 april 2017 ontstaan door het samengaan van BOEKEL met Dentons, het grootste advocatenkantoor ter wereld. 

Nationale en internationale cliënten profiteren van de wereldwijde aanwezigheid van het kantoor. Dentons Boekel combineert een persoonlijke aanpak met een pragmatische mentaliteit en helpt cliënten bij complexe issues in een snel veranderende wereld. Met een innovatieve benadering biedt Dentons Boekel realistische, hoogwaardige maatwerkoplossingen. Kwaliteit is vanzelfsprekend: Dentons Boekel opereert in de top van de markt.

Voor de advocaten, fiscalisten en (kandidaat-)notarissen van het Amsterdamse kantoor betekent de fusie een boost voor de internationale praktijk. Het is een unieke propositie om deel uit te maken van een ambitieus kantoor in ontwikkeling, en expertise te delen met ruim 8800 specialisten in meer dan 70 landen. Gezamenlijk wordt gewerkt aan het advocatenkantoor van morgen.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Dentons Boekel en wil je hier graag meer over weten, neem dan contact op met recruitment (020-7953032) of kijk op http://dentons.boekel.com/en/careers.

Dirkzwager is een topspeler in de regio Arnhem en Nijmegen. Ruim 130 gemotiveerde juridische en fiscale specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. 

Kennis maken en vooral kennis delen, speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Het is verankerd in ons DNA. Waarom? Om het niveau van onze dienstverlening te verhogen en ons netwerk te vergroten. Kennis delen is kracht en vormt de basis van alles wat we doen.

Onze cultuur is doelgericht en serieus, maar zeker niet saai of formeel. We verdiepen ons in relevante branches en vergroten dagelijks onze inzichten. Onze focus is gericht op kwaliteit en dienstverlening. 

Het praat nu eenmaal makkelijker als je weet waar het over gaat.

DPA Group is beursgenoteerd aan de Euronext Amsterdam. Als Detacheerder en Consultant is DPA Professionals binnen het juridische domein actief binnen Legal (publiek en privaat), Tax, Privacy, Compliance en Procurement. Wij doen er alles aan om iedere dag het allerbeste uit onszelf te halen bij het plaatsen van de juiste juridische professionals bij onze opdrachtgevers. DPA biedt je de unieke kans om brede kennis en ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers zodat je jouw kwaliteiten in sneltreinvaart kunt ontwikkelen. On the job doe je juridische praktijkervaring op en krijg je één-op-één begeleiding van DPA consultants en top juristen. Bij DPA staan de passie voor het vak en jouw ambitie centraal.

Enthousiast? Dan zien wij jouw cv graag tegemoet!

Bij Evers Soerjatin doen we waar we goed in zijn en waarvan ons hart sneller gaat kloppen. Als boutique advocatenkantoor opereren we in de top van de markt bij de behandeling van complexe corporate en commerciële geschillen. We treden op in conflict- of crisissituaties waarin het voor onze cliënten ‘erop of eronder’ is.

De toonaangevende zaken die we doen vragen strategisch inzicht en lef, naast uitstekende juridische kwaliteit. Onze cliënten waarderen ons om onze creativiteit, onafhankelijke benadering en praktische aanpak. We leggen de lat hoog en helpen jou om die lat te bereiken. Dat betekent dat je als beginnend advocaat direct volop meedraait in onze zaken. We dagen je uit om jouw talenten te laten zien en begeleiden je bij de verdere ontwikkeling daarvan. Het resultaat telt en dat bereiken we als team. Jouw liefde voor het vak draagt daar aan bij, en het onderlinge plezier is daarbij onmisbaar.

logo Hekkelman Advocaten & Notarissen

Korte omschrijving kantoor
Hekkelman advocaten en notarissen is een ambitieus kantoor in de regio Arnhem-Nijmegen. Op diverse vakgebieden hebben we specialistische kennis in huis. Dit maakt ons één van de grotere kantoren voor juridische dienstverlening.

Naast onze ambities, hebben we een heldere visie en koers. In ons dagelijks handelen laten wij ons leiden door vijf kernwaarden. Wij zijn een advocatenkantoor met excellente en ondernemende advocaten die ernaar streven om tot de landelijke top te (blijven) behoren. Wij zijn niet alleen wetenschappelijk geïnteresseerd, maar gaan ook pragmatisch te werk. Complexe juridische problemen worden in heldere taal beschreven. Onze advocaten en notarissen zijn bovendien inventief in het aandragen van oplossingen en het bepleiten van creatieve en juridisch houdbare standpunten. Ten slotte zijn wij betrokken en benaderbaar en beschikken we over de soft skills die nodig zijn om cliënten goed te kunnen adviseren.

Hogan Lovells is een vooraanstaand middelgroot internationaal advocatenkantoor. Wereldwijd zijn er ruim 2500 juristen bij Hogan Lovells werkzaam vanuit meer dan 45 kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Azië, Afrika, het Midden-Oosten en Latijns Amerika.

Vanuit het kantoor in Amsterdam bedienen circa 120 professionals nationale en internationale cliënten bij het oplossen van complexe juridische en fiscale vraagstukken en bieden zij juridische begeleiding van onder meer overnames, financieringen en geschillen.

In een traditionele markt pakken wij zaken graag op onze eigen manier aan. Toegankelijk, persoonlijk en proactief. De advocaten, notarissen en fiscalisten van Hogan Lovells kennen de branche van cliënten door en door, werken het liefst mét in plaats van voor hen, en verpakken hun juridische kennis niet in jargon maar in duidelijke en pragmatische adviezen.

Holla Advocaten FC logo JPG_350x234

Het verhaal van Holla start in 1879 te ’s-Hertogenbosch waar mr. H.J. van Leeuwen met een aantal vennoten een advocatenpraktijk start. Door samenwerking en fusie wordt groei en synergie gevonden en vestigt Holla zich op meerdere locaties. Met de tijd vormen de verschillende locaties één kantoor en kiezen we er in 2009 voor om Holla Advocaten te worden. Holla Advocaten, Hoogstpersoonlijk.

Hoogstpersoonlijk betekent dat wij de business van onze cliënten kennen. Met een moderne, betrokken, ondernemende en inspirerende insteek werken wij altijd onder de vlag van professionaliteit. De invulling die wij anno nu aan het vak geven, gaat veel verder dan de traditionele adviesrol en lijkt inmiddels meer op legal business coaching. Dat is de nieuwe werkelijkheid en wij zijn de toekomst.

Wie zijn wij?

Bij HVG Law werken zo’n 150 advocaten en kandidaat-notarissen, stuk voor stuk mensen die zich uitstekend in een team manifesteren, maar ook goed zelfstandig kunnen werken. Door onze strategische alliantie met EY Tax maken we deel uit van het wereldwijde EY Law netwerk van ruim 1600 juridische professionals. Dat vraagt om de juiste project en management skills, want veel projecten pakken we multidisciplinair op. Door de verdeling van onze activiteiten over vijf vestigingen in Nederland staan we dicht bij de cliënt. Enerzijds ervaren collega’s dagelijks de professionele voordelen van een groot kantoor, anderzijds is de omvang van de vestigingen relatief compact. Mede daardoor vind je bij ons een prikkelende werkomgeving: een grote vrijheid van werken met de backing van een (wereldwijd) netwerk van professionals, een up-to-date online informatienetwerk, grote, internationale, mid-market cliënten, start-ups en inspirerende, gedreven collega’s.

Ons Traineeship iets voor jou?

 Bij Intertrust Netherland hebben wij altijd plaats voor talentvolle starters. Ben jij (bijna) afgestudeerd, heb je kennis van ondernemingsrecht en zoek je naar een veelzijdige, juridische functie binnen een internationale omgeving? Dan is ons Traineeship Legal mogelijk iets voor jou.

Gedurende anderhalf jaar volg je, naast je werkzaamheden, samen met de andere trainees verschillende trainingen en word je intensief begeleid op de werkvloer. Ook voor sociale activiteiten is er genoeg ruimte. Binnen het traineeship staat jouw opleiding tot professional centraal, waarbij je klaargestoomd wordt om te gaan werken op een veelzijdige klantenportefeuille. Je werkt voor internationale organisaties, waarvan er velen in de Fortune Global 500 genoteerd staan. Je maakt direct deel uit van een van onze teams en krijgt snel veel verantwoordelijkheid.

Over Intertrust 

Wij zijn een wereldwijde aanbieder van trust en corporate services en spelen een leidende rol in de industrie. Wij werken voor een breed scala aan internationale cliënten, zoals multinationals, private equity- en vastgoedfirma’s, financiële instellingen en vermogende particulieren. Bij ons werken ruim 2.500 professionals, vanuit meer dan 40 kantoren in 29 landen.

Wij zijn marktleider in Nederland en werken met een mooie diversiteit van 450 professionals vanuit het Amstelgebouw in Amsterdam. Wij onderscheiden ons in de markt door de veelzijdige opleidingsmogelijkheden van onze Intertrust Academy en onze mobiliteitsprogramma’s. Naast het werk worden er veel sociale en sportieve activiteiten ontplooid en sluiten we de week af met een borrel in onze eigen bar.

Ons Traineeship op een rijtje

– 18- maanden traineeship met intensieve begeleiding op de werkvloer

– Vakinhoudelijke en soft skills trainingen

– Certificaat ‘Trust Officer’ na behalen eindexamen

– Promotie tot Medior Company Lawyer na behalen certificaat

Vanaf de maan gezien zijn we allen even groot, schreef Multatuli. Zo kijken wij ook graag naar onze wereld. Welkom bij Kennedy Van der Laan. Als advocaten werken wij niet vanuit de bubbel van puur juridisch perspectief. Wij werken vanuit een brede visie op de wereld, op het leven om ons heen, op de omgeving waarin onze klanten hun business en hun leven leiden. Als je de wereld van de klanten snapt, snap je ook beter wat ze nodig hebben. Dat maakt je tot een betere advocaat en een betere advocaat komt tot betere oplossingen. Zo eenvoudig is het eigenlijk.

Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 125 medewerkers, waarvan zo’n 75 juridisch specialisten.

Wij werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. In onze thuismarkt Oost- Nederland, maar vaak ook landelijk en grensoverschrijdend. In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Dat heeft er toe geleid dat er binnen KienhuisHoving onder andere een branchegroep Gezondheidszorg en Bouw zijn opgezet. Cliënten die grensoverschrijdend zaken doen ondersteunen we met onze German Desk. Bovendien adviseren en procederen wij op vrijwel alle rechtsgebieden.

Daarnaast delen wij graag onze kennis door middel van de KienhuisHoving Academy. Juridische kennis toegepast op actuele praktijkcases. Het brengt mensen en organisaties verder.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de maatschappij. Met de KienhuisHoving Foundation ondersteunen wij kinderen in de regio bij hun ontwikkeling. Want ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen zoals hij/zij dat zelf wil. En als zij daarvoor niet alles tot hun beschikking hebben, helpen wij hen daar graag bij.


Groot genoeg voor uitdagende zaken, maar tegelijk persoonlijk en informeel. Hard werken, met daarnaast voldoende ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Dat is La Gro Geelkerken. Vanuit onze kantoren in Den Haag, Leiden en Alphen aan den Rijn bedienen onze vijftig advocaten ondernemingen en overheden uit het hele land.

Als advocaat bij La Gro Geelkerken word je voortdurend uitgedaagd. Om meer uit jezelf te halen, om kantoor te helpen groeien, om te specialiseren. Niet alleen op juridisch vlak, maar ook om verder te denken. En om niet alleen te denken, maar ook te doen. Want wie voor een juridische uitdaging staat, is het meest geholpen met proactieve advocaten. Bij La Gro Geelkerken wachten we daarom nooit op wat komen gaat. Wij denken vooruit. Zo zorgen we dat onze cliënten de voorsprong kunnen pakken én houden.

Wil jij het werken bij La Gro Geelkerken ervaren? Kijk op www.lagrogeelkerken.nl voor stagemogelijkheden en vacatures.

Het Echte Werk

Wanneer je aan het begin van je carrière staat, wil je graag weten welk kantoor het beste bij je ambitie- en ontwikkelingsniveau past. Ieder kantoor is anders, ook Lexence. Onze advocaten en notarissen zijn specialisten, scherpe denkers die concrete adviezen geven. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond te staan. Wij zoeken ondernemende juristen die klaar zijn, voor het echte werk. Ben jij er klaar voor?


Linklaters 300

What do you want from your career in law? To work  on the most exciting and high-profile deals? To receive market-leading training from the brightest talent in the legal sector? To be generously rewarded throughout your career including through global opportunities? Whatever your goal we are committed to maximising the potential of every one of our people.

Are you ready?

Careers.linklaters.com

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten. Lijkt het je leuk om kennis te maken met Loyens & Loeff? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website www.loyensloeffacademy.nl of geef onze recruiter Marieke Arets een belletje op +31 20 578 57 85.

Wanneer onze cliënten op hoge snelheid hun organisaties besturen, moeten zij blindelings kunnen vertrouwen op hun navigator. Wijst hij of zij de bestuurders de juiste weg? Langs alle obstakels? En ook nog volgens de meest efficiënte route? LXA is de vertrouwde navigator. Wij weten feilloos de weg in het juridische landschap. Een duurzame relatie die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen is daarbij onze doelstelling, want wij weten: Trust is Everything!

LXA is een full service kantoor dat zich richt op ondernemers, ondernemingen, investeerders en non-profitorganisaties. Al onze advocaten zijn specialist op hun vakgebied en kennen dus de mogelijke juridische obstakels, maar vooral de mogelijke oplossingen. Vaak wordt gewerkt in multidisciplinaire teams waarbij onderling kennis en ervaring wordt gedeeld.

Ben jij de juridische navigator waar onze cliënten op kunnen vertrouwen? Geloof jij in de kracht van zelf opleiden en doorgroeien? Kom dan werken bij LXA, het snelst groeiende advocatenkantoor van Nederland!  –  www.werkenbijlxa.nl

Norton Rose Fulbright is een internationaal advocatenkantoor.

Wij hebben meer dan 3.800 advocaten en 54 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Wij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam.

In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties:

 • Banking
 • Corporate
 • Employment
 • Energy
 • Infrastructure
 • Litigation and Dispute Resolution
 • Notarial Services
 • Tax

Studenten

Ben je benieuwd hoe het is om als student-stagiaire twee maanden vijf dagen per week stage te lopen bij een commercieel kantoor? Kom dan met ons kennismaken. Je zal als student-stagiaire bij ons per direct meewerken aan internationale zaken. Ons uitgangspunt is jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en ons dagelijks kantoorleven te laten meemaken; inclusief trainingen, jurisprudentielunches, kantoorborrels, sportevenementen, feesten, etc.

Solliciteren

Je kunt solliciteren door jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) te uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marlou van Dongen (Recruiter) via: marlou.vandongen@nortonrosefulbright.com of telefonisch via (020) 46 29 400.

Meer informatie en testimonials vind je op Klik hier voor de www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

Nysingh is een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheid. Vanuit Apeldoorn, Arnhem, Utrecht en Zwolle hebben we een sterke regionale en landelijke positie. Wij bedienen met 100 specialisten cliënten in het hele land, zijn thuis in Europa en bovendien wereldwijd vertegenwoordigd door het TAGlaw-netwerk.

Onze advocaten en notarissen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen. Die intensieve samenwerking stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden. Zo zijn wij ‘partner in business’ voor al onze cliënten. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren wij met name de sectoren: Food & Agri, Handel & Industrie, Onderwijs, Overheid en Zorg.

Meer informatie vind je op www.werkenbijnysingh.nl, Instagram en Facebook.

Wij zijn Pels Rijcken. Met 290 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. Stimuleren we elkaar het beste uit onszelf te halen en stellen we het belang van de cliënt centraal. Bij Pels Rijcken realiseren we ons dat de waarheid nooit ééndimensionaal is. Dat zaken die ogenschijnlijk strijdig zijn soms dicht bij elkaar liggen. Dat er tegengestelde belangen zijn maar ook gemeenschappelijke. Juist in een maatschappij die complexer en meer verweven is dan ooit. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne. We begrijpen hoe het is om te werken met complexe belangen. Met uiteenlopende wensen van diverse stakeholders. We weten dat context telt. En dat een onafhankelijke juridische blik het verschil maakt.

Wil je meer weten over onze mentaliteit en de unieke praktijk? Schrijf je dan in voor onze workshop tijdens de Utrechtse Bedrijvendag!

Ploum is een echt Rotterdams, no-nonsense advocaten- en notarissenkantoor gevestigd in het centrum van Rotterdam. Ploum wil met haar betrokkenheid, servicegerichtheid en pragmatische aanpak naadloos aansluiten op de gedrevenheid en de ambities van nationale en internationale ondernemingen met als uitgangspunt ‘begrijpen wast ons verbindt’. We werken met ruim 110 bevlogen medewerkers aan toekomstbestendige partnerships met onze klanten.

Stage lopen?
Wij hebben mooie praktijken voor jou om mee te lopen en kennis op te doen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ondernemerschap in zich hebben, gedreven zijn en hun kennis willen vergroten en delen. Je kunt goed samenwerken en streeft ernaar om complexe juridische vraagstukken op te lossen voor nationale en internationale cliënten.

Wij hebben specialisten op onder andere de volgende gebieden:

Arbeidsverhoudingen en medezeggenschap | Bestuursrecht | Bouwrecht | Commerciële contracten | Faillissementen en insolventie | Fusies en overnames | Intellectuele Eigendom | IT & Privacy | Mededinging | Notariaat | Omgevingsrecht | Ondernemingsrecht | Verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht

http://werkenbijploum.nl/

Deftige juristen met dure praatjes? Niet bij Poelmann van den Broek. Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar. We beheersen onze specialismen tot in de puntjes. Onze klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers. Wij kennen hun branches, weten waar de kansen en bedreigingen liggen en steken graag onze nek uit om resultaten te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel. En valt er meer te halen door de grenzen op te zoeken? Dan gaan we daarvoor. Zeker wanneer de klant er beter van wordt.

Het betere teamwork

Poelmann van den Broek is een open en informeel advocatenkantoor. Wij lopen bij elkaar naar binnen en werken veelvuldig in teams waarin we de expertise van meerdere disciplines bundelen en veel van elkaar leren. Samen vormen we een mooie mix van ervaren en nieuw. Ons werk doen we met hart en ziel. Alle medewerkers zijn even belangrijk en iedereen mag zichzelf zijn. Deelname aan sportieve en sociale activiteiten, zowel binnen als buiten kantoor, wordt van harte aangemoedigd. Want actief zijn werkt beter.

Word jij onze nieuwe collega?
Bezoek pvdb.nl/werken-bij-pvdb om alle vacatures en onze kantoorbrede studentstage te  bekijken. Voor nadere informatie kun je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen, via  telefoonnummer 024 – 381 0809 of e-mail hr@pvdb.nl.

LOGO-RAAD-VAN-STATE 350x160

De Raad van State heeft twee belangrijke taken. Ten eerste is de Afdeling advisering onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur. Daarnaast is de Afdeling bestuursrechtspraak de hoogste algemene bestuursrechter van het land. Werken bij de Raad van State staat voor maatschappelijke betrokkenheid, analytisch vermogen, schrijfvaardigheid en juridische expertise.  

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak komen per jaar gemiddeld 12.000 beroepschriften en verzoeken om voorlopige voorziening binnen. Onze juristen zijn verantwoordelijk voor het vooronderzoek. Jurist bij Bestuursrechtspraak is een mooie functie voor starters.
Voor de Afdeling advisering kun je niet als starter aan de slag. Om wetgevingsjurist te worden bij de Raad van State, volg je eerst de Academie voor Wetgeving of heb je elders ervaring met wetgevingsprocessen opgedaan.

Werken bij de Raad van State betekent met twee benen in de maatschappij staan. Maar het betekent ook jezelf kunnen afsluiten om ingewikkelde juridische teksten te bestuderen.

Samen sta je sterker en bereik je meer dan alleen. Dat is in het kort onze coöperatieve gedachte. Hiermee zijn we uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare en innovatieve financiële dienstverleners ter wereld, met duurzame klantrelaties en oog voor de samenleving. Met onze wortels in Nederland, zijn we inmiddels ook in ruim 40 andere landen actief.

In ons kantoor in Utrecht werken meer dan 130 legal counsels en 18 inhouse advocaten. We houden ons bezig met de juridische aspecten van het in- en uitlenen van geld; de kernactiviteit van onze bank. Maar zijn ook betrokken bij innovatieve en technologische ontwikkelingen (FinTech), de implementatie van financiële wet- en regelgeving en de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarnaast adviseren we onder meer over ondernemingsrechtelijke- en goederenrechtelijke onderwerpen, joint ventures/overnames, het arbeidsrecht en houden we ons bezig met litigation en interne onderzoeken. Benieuwd? Kijk voor meer informatie op: https://www.rabobank.com/nl/home/index.html en https://www.rabobank.com/nl/careers/app/ .


Wie zijn wij?

Simmons & Simmons Amsterdam maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van ruim 20 advocatenkantoren. Vanuit de Zuidas werken wij nauw samen met collega’s van over de hele wereld, ieder vanuit hun eigen, lokale expertise. Dat maakt onze cases interessanter, groter en leerzamer. Want het échte werk speelt zich nu eenmaal vaak af op het internationale toneel.

Bij Simmons & Simmons willen wij succesvol zijn, daarom vinden wij talent, doorzettingsvermogen en ambitie ontzettend belangrijk. We werken in kleine teams, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf snel ontwikkelt. Onze collega’s zijn echte teamplayers en er heerst een open en ambitieuze werksfeer.

Wat zijn jouw mogelijkheden?

Bij Simmons & Simmons zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Al tijdens je studie kun je kennis maken met ons kantoor en de prakrijkgroepen. Zo zoeken wij gedurende het hele jaar student-stagiaires en werkstudenten en organiseren wij diverse inhousedagen, legal lunches, diners en business courses.

Join Simmons & Simmons. The whole world in one firm.

Ben jij de gedreven en ambitieuze student waar wij naar op zoek zijn en wil je meer weten over jouw mogelijkheden op ons kantoor? Ga dan naar onze website joinsimmons.com voor meer informatie of neem contact op met onze recruiter Claire via 020 722 2516 of claire.vanraay@simmons-simmons.com.


Werken bij Stellicher, dat is werken in een team van ijzersterke juridische specialisten. Die houden van duidelijke taal, van korte lijnen en van rendement. Die hun ervaring, hun creativiteit en hun goed ontwikkelde beoordelingsvermogen inzetten om juridische obstakels uit de weg te ruimen, onder alle omstandigheden.

En in dat team is plek voor jou.

Over Stellicher
Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Met advies en juridische procedures staan we onze cliënten bij. Ondernemers die waarderen dat juridische kennis wordt gecombineerd met een zakelijke en praktische blik. Voor maatwerk met persoonlijk contact. Dat doen we met veel kennis, expertise én plezier.

Onze aandacht gaat uit naar de volgende rechtsgebieden:
– Ondernemingsrecht
– Arbeidsrecht
– Vastgoed
– Personen- en Familierecht
– Aansprakelijkheid, verzekeringen en letselschade

Meer weten?

Contact
Marsha Jansen (HRM)
Telefoon: 026 – 3 777 111
hrm@stellicher.nl
Postadres
Stellicher advocaten
t.a.v. Marsha Jansen
Postbus 3155
6802 DD Arnhem

Stellicher.nl

Wil jij op het hoogste niveau werken, voor internationale cliënten en met de allerbeste juristen?

Bij Stibbe werken circa 400 juristen, verdeeld over kantoren in Amsterdam, Brussel, Luxemburg, Dubai, Londen en New York. Ben jij ambitieus, open, creatief en wil je er vol voor gaan? Bij Stibbe pak je ook pro bono zaken op en gebruiken wij jouw kennis en onze ervaring voor diverse maatschappelijke belangen. Stibbe behartigt de belangen van vele cliënten. Achter de schermen, maar ook in het volle licht van de publiciteit. Dat doen we al meer dan 100 jaar, sinds de oprichting aan het Rokin in Amsterdam.


USG Legal Professionals is een juridisch dienstverlener voor zowel de zakelijke markt als de publieke sector. Door een diversiteit aan opdrachtgevers bieden we jou de kans om steeds voor de beste oplossing te gaan en jezelf telkens weer uit te dagen.

Wij bieden je een plezierige werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. Jouw ontwikkeling staat centraal! Met een persoonlijke coach volg je een ontwikkeltraject. Je besteedt aandacht aan zowel vakinhoudelijke kennis als competenties en vaardigheden. USG Legal geeft jou alle ruimte voor het volgen van trainingen en opleidingen.

USG Legal hecht sterk waarde aan collegialiteit. Daarom vinden er regelmatig activiteiten en bijeenkomsten plaats. We organiseren kennissessies, waar je je kennis van actualiteiten en juridische ontwikkelingen met collega’s deelt. Naast hard werken is er zeker ook tijd voor borrels en sportieve bootcamps. Daarbij hebben we elk jaar een spetterend zomerfeest en een kerstfeest met de hele organisatie. Voor de wintersportliefhebbers is er de jaarlijkse skitrip.

 

BENIEUWD NAAR DE NIEUWE STANDAARD?

Creativiteit, toegankelijkheid en topkwaliteit: de nieuwe standaard in de advocatuur? Voor ons niet. Het zijn al bijna 80 jaar lang de kernwaarden van Van Benthem & Keulen, het kantoor dat topkwaliteit koppelt aan innovatie. Sinds onze oprichting kiezen wij onze eigen, onafhankelijke koers. We luisteren, om daarna pas te adviseren. Open en oplossingsgericht. Benieuwd naar van Benthem & Keulen? Bezoek ons tijdens de Utrechtse Bedrijvendag. Wij maken graag kennis met jou!

Van Veen Advocaten is gevestigd in Ede. Met zestien advocaten, achttien secretaresses en ander ondersteunend personeel zijn wij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Zowel in Nederland als daarbuiten. Wij dienen het belang van onze cliënten, met wie wij doorgaans langdurige relaties hebben, op bijna alle rechtsgebieden. Ook complexere zaken zijn ons niet vreemd.

Toegankelijk
Werken bij Van Veen Advocaten houdt in: een functie bij een toegankelijk kantoor. Je hebt een eigen werkkamer, maar je mag de deur gerust openlaten. Onze advocaten zullen namelijk geregeld bij je naar binnen lopen. Of het nu is voor een uitdagende opdracht of voor een gezellig praatje. Hiërarchisch denken past ons niet. Werken bij Van Veen Advocaten betekent ook: de vrijheid krijgen voor ontwikkeling en groei.

Leer en proef de sfeer
Wij zijn gedurende het hele jaar op zoek naar ambitieuze student-stagiaires. Door in de praktijk mee te draaien, kom je met alle facetten van het vak in aanraking en ontmoet je het team. Ben jij Van Veen?


Logo Vistra

Met ruim 3.500 werknemers in meer dan 40 landen behoort Vistra tot de top 3 trustkantoren wereldwijd.

Werken bij Vistra betekent werken in een dynamische en internationale organisatie met enthousiaste, ambitieuze collega’s die als team het beste resultaat willen behalen.  Een informele en weinig hiërarchische organisatie, waarin iedereen de ruimte en kansen krijgt om zijn of haar ambities na te streven.

Een Junior Corporate Lawyer is mede verantwoordelijk voor de corporate housekeeping van de Nederlandse entiteiten van onze cliënten. Als Junior Corporate Lawyer heb je gemiddeld 40 cliënten, waarmee je vanaf dag 1 voortdurend in contact staat onder begeleiding van je team. Je werkt nauw samen met advocaten, fiscalisten en financieel adviseurs.

Ons kantoor op de Zuidas biedt een moderne en professionele werkomgeving. Bij VISTRA staat een goede work-life balance hoog in het vaandel en heerst een collegiale sfeer. Geen week zonder een fanatiek potje (tafel)voetbal en gezellige vrijdagmiddagborrel.

Wijn & Stael Advocaten is een ambitieus, maatschappelijk betrokken kantoor, gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht. Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht en M&A, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed.

Hoge kwaliteit

Onze relaties verwachten grote expertise, scherpte en creativiteit. Wij ook: de lat ligt hoog. Daarom volgen we alle juridische ontwikkelingen op de voet en besteden we veel aandacht aan opleiding.

Persoonlijke en heldere aanpak

Helderheid, persoonlijk contact, korte lijnen en aandacht voor de juridische wensen van onze cliënten. Dankzij deze aanpak hebben we vaak hechte en lange cliëntrelaties.

Betrokkenheid en daadkracht

Wijn & Stael koestert grote belangstelling voor de zakelijke en maatschappelijke omgeving van haar relaties. Vanuit die betrokkenheid behartigen we daadkrachtig de belangen.

Studentstage & Advocaat-stagiaires

Zit jij in de eindfase van je studie en ben je benieuwd naar de praktijk? Informeer dan naar een studentenstage van zes weken of kijk voor meer informatie op: https://www.wijnenstael.nl/werken-bij