Deelnemende Bedrijven

Hoofdsponsoren

DLA - 144067_1_NLGROUPS(DLA Piper (285))_350x204

DLA Piper is één van de grootste juridische dienstverleners wereldwijd.
Kom je bij ons werken, dan krijg je meteen 8.000 collega’s in meer dan 30 landen. Daardoor ben je in no time uit je comfortzone en krijg je meer kansen om je te ontwikkelen. Persoonlijk, maar ook op het gebied van best practices, processen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij DLA Piper krijg je vroeg in je carrière big opportunities, maar als big talent wordt er ook veel van je gevraagd.

Klik hier voor de website.

Houthoff_350x59

Houthoff Buruma
Houthoff Buruma is één van de grootste kantoren van advocaten, notarissen en belastingadviseurs in Nederland. Circa driehonderd hooggekwalificeerde specialisten leveren maatwerk aan ondernemingen en organisaties die streven naar excellente prestaties.

Praktijk
Wij richten ons op het topsegment binnen het bedrijfsleven en de publieke sector; organisaties waar de belangen groot zijn. Voor deze doelgroep vormen wij een full-service kantoor, met specialisten die thuis zijn binnen vrijwel alle bedrijfsmatige vraagstukken.

Internationale oriëntatie
Als onafhankelijk advocatenkantoor opereert Houthoff Buruma internationaal in het topsegment van de markt. Wij hebben kantoren in Londen, Brussel en New York, wat directe toegang biedt tot de internationale financiële wereld en Europese instellingen. Ook werken wij nauw samen met toonaangevende kantoren in belangrijke economische centra.

Een uitdagende carrière
Als startende jurist heb je bij Houthoff Buruma veel mogelijkheden om een uitdagende carrière op te bouwen die bij jou past. Hoe ver je loopbaan reikt, heb je zelf in de hand. Beschik je over het talent, de ambitie en de werklust om de top te bereiken? Dan ondersteunen wij je op alle mogelijke manieren. Er is volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.

Contact
Kijk op werkenbijhouthoff.com of neem contact op met één van onze recruiters.

Logo L&L 300

Loyens & Loeff is een gerenommeerd kantoor waar onze specialisten adviseren op zowel civiel als fiscaal gebied. Tot onze cliënten behoren grote ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het unieke van ons kantoor is de intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen. Onze thuismarkten zijn de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken 1600 medewerkers bij Loyens & Loeff, waaronder ruim 850 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Klik hier voor de website.

Nautadutilh_Logo_(NEW)_350x43

Het lopen van een stage is een leuke en leerzame manier om kennis te maken met ons kantoor. Wij bieden studenten gedurende het hele jaar de mogelijkheid om een studentstage te komen lopen. Je werkt twee maanden aan uiteenlopende zaken op twee verschillende praktijkgroepen, schuift aan bij meetings, en bent uiteraard welkom bij alle sociale evenementen. Deze studentstage kun je lopen in Amsterdam of Rotterdam en je kunt ook een stagemaand doorbrengen op ons kantoor in Londen of New York. Na de studentstage is het mogelijk om aan NautaDutilh verbonden te blijven als scriptiestudent of als werkstudent. Ben jij eigenzinnig en innovatief? Dan zoeken wij jou!

Klik hier voor de website.

Van Doorne

Van Doorne houdt je scherp

Geslepen en gedreven staan we bij Van Doorne op scherp voor de zakelijke belangen van onze cliënten. Vanuit ons kantoor in Amsterdam, maken we ons sterk voor nationale en internationale cliënten in het bedrijfsleven, de non-profitsector en de overheid. Praktisch en doelgericht werken we aan concrete, werkbare oplossingen. Voor elke sector, op elk rechtsgebied. Direct, nuchter en met korte lijnen. Als onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor tonen we onze zelfstandigheid in de praktijk. We houden er een eigen cultuur en een eigen manier van werken op na. Door onze kennis en expertise in verschillende praktijkgroepen en teams te bundelen, bestrijken we het zakelijke recht in de volle breedte en tillen we onze dienstverlening naar een hoger niveau. Ook spreken we bij Van Doorne klare taal. We bieden bruikbaar juridisch advies. Zonder omhaal van woorden, op het scherpst van de snede.

Klik hier voor de website.

Sponsoren

AKD_rgb

AKD is een van de grootste kantoren van Nederland. We bestaan uit een hecht team van circa 220 bevlogen advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Stuk voor stuk aanpakkers en teamspelers. Met een no-nonsense mentaliteit en passie voor hun vak. We hebben kantoren in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam, Brussel en Luxemburg en zijn thuis in vrijwel ieder rechtsgebied. De ontwikkeling van onze mensen vinden we enorm belangrijk. We bieden je hoogwaardige opleidingen, plus de nodige persoonlijke begeleiding.

Meer weten? Bel met Robin of Thaira op 088 253 53 86 of mail naar recruitment@akd.nl. Of kijk op www.werkenbijakd.nl voor onze kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters, en meer.

Allen & Overy
Embrace the unexpected

Onverwachte kansen en problemen komen steeds vaker op de weg van nationale en internationale ondernemingen, onze cliënten. En daarop willen ze snel en effectief kunnen reageren. Daarom is bij ons – naast een hoog kwaliteitsniveau – creativiteit erg belangrijk. Onverwachte gebeurtenissen vragen om onverwachte oplossingen. Bijna even belangrijk vinden we humor, lef en een hecht teamgevoel. Iets voor jou? Kijk op werkenbijallenovery.nl.

ARAG_Logo_without_claim-vektor-klein

ARAG
ARAG is meer dan een verzekeraar. ARAG is een allround juridisch dienstverlener waar ruim 600 mensen werken, verspreid over de locaties Leusden, Rotterdam, Roermond en Amsterdam. Onze juristen helpen en adviseren particulieren en ondernemers. Als veelzijdig juridisch dienstverlener en specialist in rechtsbijstand, maakt ARAG deel uit van de ARAG Groep. Een wereldwijde speler met vestigingen in vijftien Europese landen, de Verenigde Staten en Canada.

Haal meer uit jezelf bij ARAG
Bij ARAG vind je een werkplek waar je professional kunt zijn. Met een grote diversiteit aan juridische functies, rechtsgebieden en dossiers. Waar eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid vanaf de start centraal staan. En er mogelijkheden voor persoonlijke groei zijn.

Ook groeien bij ARAG?
Solliciteer dan online op www.arag.nl/werkenbij.
Direct na binnenkomst van je sollicitatieformulier ontvang je een bevestiging. Is ons oordeel over je sollicitatie positief, dan ontvang je al binnen twee weken een uitnodiging voor een gesprek!

Klik hier voor de website.

bird bird_350x62

Bird & Bird
Bird & Bird is een internationaal kantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van high tech en (gereguleerde) sectoren zoals: Technology & Communications, Energy & Utilities, Life Sciences en Media. Bird & Bird heeft 28 vestigingen in 19 landen in Europa, Midden-Oosten, Azië en Australië waar circa 1100 juristen werken.

Ons Nederlandse kantoor is gevestigd in Den Haag. Hier zijn ongeveer 80 juristen werkzaam. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten. Bird & Bird is een fullservice kantoor. Ons kantoor is ingedeeld in de volgende secties: TIME (Telecom Internet Media & Energie), IE, Ondernemingsrecht, Arbeidsrecht, Tax en Notariaat.

De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. We lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg. Wij werken meestal in teams waarin de expertise vanuit verschillende invalshoeken bij elkaar gebracht wordt.

Wij zijn voortdurend op zoek naar juridisch talent met teamspirit en belangstelling voor de sectoren waar wij ons op richten. Wil jij een keer kennismaken met Bird & Bird? Meld je aan voor de Legal Tech Snack, solliciteer voor een student-stage of schrijf je in voor de Bird & Bird Coffee Break via www.werkenbijbirdenbird.nl

BOEKEL-verkleind-(Prezi)
Bij BOEKEL geloven we in kansen geven aan jong talent. Het afgelopen jaar hebben we maar liefst 5 jonge mensen tot partner benoemd, waaronder de jongste notaris van Nederland. Daar zijn we trots op. Young & Wise noemen we dat: een juiste combinatie van ervaren superspecialisten en jonge talenten met een frisse blik.

Wij zoeken toptalent. Maar enkel inhoudelijke kwaliteiten zijn onvoldoende. We zoeken ambitieuze en enthousiaste advocaten en notarissen die vanaf dag 1 ondernemerszin tonen. En vooral: mensen die zichzelf zijn.

Klik hier voor de website.

Brauw-Logo 350
De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek is ‘a Dutch global law firm’. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory.
De Brauw adviseert meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland, waaronder Philips, Rabobank, Ahold, Havenbedrijf Rotterdam, Shell en Tennet.
Uniek is de speciale opleidingssectie ‘de Brauwerij’. Alle stagiaires beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten helemaal zelfstandig zaken behandelen.

De Brauw legt al 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. En daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die ons kunnen versterken en vernieuwen.

Meer weten? Ga naar www.careersatdebrauw.com en houd onze Facebookpagina goed in de gaten. Of neem contact op met Imke Saris (recruiter), tel 020 577 1687.

Brunel Legal haalt het beste uit juridische specialisten. We bieden startende en ervaren specialisten uitdagende projecten. Bij interessante opdrachtgevers, in het bedrijfsleven en de overheid. Voor startende juristen binnen de overheid heeft Brunel het Traineeship voor Overheidsjuristen ontwikkeld met haar partners.

Of je nu tijdelijk of vast werk ambieert, bij Brunel Legal is veel mogelijk. Zo kun je steeds opnieuw kiezen wat het beste past bij je eigen ambitie. Wil jij blijven werken aan jouw eigen ontwikkeling binnen de overheid of het bedrijfsleven? Kom gerust eens langs en stippel met onze Consultants een persoonlijk carrièrepad uit.

Klik hier voor de website.

CMS_LawTax_RGB_from101mm_Print_350x206

CMS is de grootste juridische dienstverlener in Europa en is voortdurend op zoek naar talent. Met onze 3.000 juridische professionals hebben wij wereldwijd een top 10 positie in de zakelijke juridische dienstverlening. Het is onze ambitie om deze positie door groei verder uit te bouwen. Wij helpen onze cliënten bij het realiseren van hun ambities en dat doen wij ook voor jou. CMS – Your World First.

Klik hier voor de website.

Afdrukken
Dirkzwager Advocaten & Notarissen

Werken bij Dirkzwager Advocaten & Notarissen is werken bij een toonaangevend kantoor, met ruim 260 medewerkers (van wie 110 juristen) en drie vestigingen in Arnhem (2 x) en Nijmegen. Het niveau van dienstverlening is hoog en past bij die toonaangevende positie. Dat geldt voor de adviezen, de service en de efficiëntie van handelen. Dirkzwager werkt op hoog juridisch niveau voor grote en middelgrote bedrijven, overheden, instellingen en particulieren, met een fijngevoelige antenne voor de persoonlijke aspecten van een zaak; voor de mens achter de cliënt.

Actief delen van kennis zit in ons DNA. Dat gebeurt o.a. via de workshops van de Dirkzwager Academy, een openbare juridische bibliotheek en de publicatie van meer dan 1.500 juridische online artikelen per jaar. Deze artikelen worden gepubliceerd op ons kennisplatform www.partnerinkennis.nl.

Altijd op zoek naar talent

Wij zijn altijd op zoek naar betrokken advocaten en kandidaat-notarissen met goede studieresultaten, professionaliteit en een nuchter aanpak. Indien je geïnteresseerd bent in een baan bij Dirkzwager, kijk dan op www.werkenbijdirkzwager.nl.

DPA Legal Services
Juridische ondersteuning, tijdelijk of vast

DPA Legal Services is gespecialiseerd in de werving van junior juristen voor tijdelijke opdrachten. We richten ons op Junior Juristen tot vier jaar werkervaring, zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector. In het bedrijfsleven vervullen wij functies zoals Paralegal, Junior Bedrijfjurist en Junior Legal Counsel. Daarnaast bemiddelen wij bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) Hoor- en Beslismedewerkers voor de verschillende locaties in Nederland. De consultants van DPA Legal Services kennen de ontwikkelingen in de markt en begrijpen de behoefte van de opdrachtgever, evenals de wensen en ambitie van de professional. Zo brengen wij vraag en aanbod bij elkaar. Dit leidt tot Geluk bij zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.

Waarom kiezen voor DPA Legal Services:

 • Juridische professionals op WO en HBO niveau;
 • Ervaren Paralegals;
 • Gedreven en ervaren consultants en professionals met een bewezen trackrecord;
 • Werken met consultants en professionals met passie voor hun vak;
 • Snelle en zorgvuldige dienstverlening;
 • Resultaatgerichte en flexibele aanpak.

Wat doen we?

Alle consultants binnen DPA Legal Services hebben een bewezen trackrecord binnen de juridische arbeidsbemiddeling. Of het nu gaat om een functie in het bedrijfsleven of bij de IND, wij verbinden het Talent met de juiste Plek. Bekijk de werkwijze voor opdrachtgevers en bekijk de werkwijze voor kandidaten van DPA Legal Services.
Ook helpt DPA Legal Services in samenwerking met Effacts bedrijven grip te krijgen op hun contractmanagement en corporate housekeeping door specifiek gecertificeerde juristen daar op flexibele basis op in te zetten.

DPA Legal Services werkt voor zeer uiteenlopende bedrijven: Nederlandse en buitenlandse multinationals, banken, verzekeraars, pensioenfondsen en startups. Daarnaast werken we in de publieke sector voor de IND.

Klik hier voor de website.


Ons kantoor in een notendop: Eversheds Sutherland is een advocaten- en notariskantoor met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Een no-nonsense kantoor met een ondernemersmentaliteit. Bij Eversheds Sutherland werken onze advocaten en notarissen aan heldere oplossingen voor juridische vraagstukken van onze cliënten.

Wij zijn onderdeel van Eversheds Sutherland International, en wereldwijd vertegenwoordigd met meer 2.500 topjuristen. Hierdoor kunnen wij onze kennis over de markt en juridische vraagstukken wereldwijd op hoog niveau delen en zijn wij in staat om onze nationale en internationale cliënten van dienst te zijn met uitstekende adviezen. Wij staan cliënten bij op een groot aantal praktijkgebieden, zoals Arbeidsrecht, Banking & Finance, Corporate Commercial, Mededinging, Europees-en economisch ordeningsrecht, Intellectuele eigendom & Privacy, Litigation & Dispute Management en Vastgoed. Wij werken voor beursgenoteerde ondernemingen (zowel nationaal als internationaal), overheden en non-profit organisaties.

Kijk voor meer informatie en vacatures op www.werkenbijeversheds-sutherland.nl.

logo Hekkelman Advocaten & Notarissen

Bedrijfsprofiel

Hekkelman advocaten en notarissen is een kantoor in de regio Arnhem-Nijmegen dat landelijke bekendheid geniet. Op diverse vakgebieden hebben we specialistische kennis in huis. Dit maakt ons één van de grotere kantoren voor juridische dienstverlening.

Naast onze ambities, hebben we een heldere visie en koers. Noem ons eigenwijs, wij noemen het eigenzinnig. De cultuur van Hekkelman is informeel, toegankelijk en no-nonsense. Onze advocaten en notarissen zijn topjuristen en beschikken daarnaast over de noodzakelijke soft skills die nodig zijn om cliënten goed te kunnen adviseren. Het ontwikkelen van ondernemerschap vinden we belangrijk. Binnen ons kantoor wordt hard gewerkt, maar geven we ook ruimte om jouw talent te ontwikkelen en juichen we het tonen van eigen initiatief toe.

Hekkelman staat altijd open voor getalenteerde juristen met een ‘drive’. Assertieve persoonlijkheden die zich onderscheiden van de rest en excelleren op specifieke vakgebieden. Studenten die beschikken over sociale vaardigheden en commercieel inzicht.

Klik hier voor de website.


Hogan Lovells behoort tot de grootste en meest vooraanstaande internationale advocatenkantoren ter wereld en heeft meer dan 45 kantoren in Afrika, Azië, Australië, Europa, Latijns Amerika, het Midden Oosten en de Verenigde Staten. Wereldwijd werken ongeveer 2500 juristen bij Hogan Lovells. Hogan Lovells Amsterdam telt circa 100 medewerkers.

In Amsterdam wordt nauw samengewerkt vanuit de praktijkgebieden: Corporate M&A, Banking & Finance, Employment, Tax, Intellectual Property, Media & Technology, Government Regulatory en Litigation.

Kijk voor meer informatie, zoals openstaande vacatures, arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure op www.werkenbijhoganlovells.nl.

Holla Advocaten FC logo JPG_350x234

Het verhaal van Holla start in 1879 te ’s-Hertogenbosch waar mr. H.J. van Leeuwen met een aantal vennoten een advocatenpraktijk start. Door samenwerking en fusie wordt groei en synergie gevonden en vestigt Holla zich op meerdere locaties. Met de tijd vormen de verschillende locaties één kantoor en kiezen we er in 2009 voor om Holla Advocaten te worden. Holla Advocaten, Hoogstpersoonlijk.

Hoogstpersoonlijk betekent dat wij de business van onze cliënten kennen. Met een moderne, betrokken, ondernemende en inspirerende insteek werken wij altijd onder de vlag van professionaliteit. De invulling die wij anno nu aan het vak geven, gaat veel verder dan de traditionele adviesrol en lijkt inmiddels meer op legal business coaching. Dat is de nieuwe werkelijkheid en wij zijn de toekomst.

Kennedy van der Laan

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam. Met rond de honderd advocaten en (kandidaat-)notarissen behoren we tot de top 20 van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland.

Sinds de oprichting in 1992 staat Kennedy Van der Laan voor topadvocatuur zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. Met kwaliteit voorop, pragmatisch en innovatief samenwerken. Wij zijn trots op onze boeiende en gevarieerde klantenkring; van start-up tot overheid, van goede doelen organisatie tot multinational. Wij bieden onze cliënten praktisch en kwalitatief hoogwaardig advies.

Hoe werkt dat bij ons?

Het is hard werken voor een hoge kwaliteit, maar ook ruimte voor een leven naast het werk. Gebruikmaken van je onafhankelijkheid, je integriteit, je creativiteit en bewust zijn van de wereld om je heen. Hiervoor krijg je bij Kennedy Van der Laan de tijd. Uiteraard word je door een intensieve opleiding van ons eigen kennis- en opleidingscentrum begeleid om die tijd goed te besteden.

Klik hier voor de website.

Logo_KienhuisHoving(RGB)

Bij KienhuisHoving advocaten en notarissen werken ongeveer 140 medewerkers, waarvan zo’n 50 advocaten en 14 (kandidaat) notarissen.

Wij werken voornamelijk voor ondernemingen, instellingen en overheden. In onze thuismarkt Oost- Nederland, maar steeds vaker ook landelijk en grensoverschrijdend. In een aantal branches zijn wij goed vertegenwoordigd, zoals bouw, gezondheidszorg, overheid en woningcorporaties. Dat heeft er toe geleid dat er binnen KienhuisHoving onder andere een branchegroep Gezondheidszorg en Bouw zijn opgezet. Cliënten die grensoverschrijdend zaken doen ondersteunen we met onze German Desk. Bovendien adviseren en procederen wij op vrijwel alle rechtsgebieden.

Daarnaast delen wij graag onze kennis door middel van de KienhuisHoving Academy. Juridische kennis toegepast op actuele praktijkcases. Het brengt mensen en organisaties verder.

Wij leveren ook graag een bijdrage aan de maatschappij. Met de KienhuisHoving Foundation ondersteunen wij kinderen in de regio bij hun ontwikkeling. Want ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen zoals hij/zij dat zelf wil. En als zij daarvoor niet alles tot hun beschikking hebben, helpen wij hen daar graag bij.

Klik hier voor de website.

Linklaters 300

Linklaters is sinds 1998 vertegenwoordigd in Amsterdam en we zijn vanaf 2005 bezig met het verder uitbouwen van ons kantoor. Momenteel zijn er 60 advocaten, notarissen en fiscalisten werkzaam op verschillende rechtsgebieden. Zij worden ondersteund door 40 medewerkers. Linklaters maakt deel uit van een groot internationaal netwerk dat vertegenwoordigd is in 20 landen. De grootste praktijkgroepen op ons kantoor in Amsterdam zijn financieel-, ondernemingsrecht en Dispute Resolution. Daarnaast zijn we actief op het gebied van mededinging, arbeidsrecht, hebben we een notarieel team en een fiscale praktijk.

Klik hier voor de website.

NICO Notarissen is een samenwerkingsverband van 16 grote notariskantoren.
Verdeeld over het hele land werken (kandidaat-) notarissen, zowel in de rol van klassieke notaris als die van adviseur van de cliënt.

Dit jaar zijn we voor het eerst op de JSVU bedrijvendag aanwezig. We maken graag kennis met studenten om hen te informeren over de mogelijkheden bij onze kantoren. Tijdens de workshop geven we je inzicht in ons vak en de reden waarom het zo leuk is dat juist bij een NICO kantoor uit te oefenen.

Ben jij student notarieel recht of overweeg je notarieel recht te gaan studeren? Meld je dan aan voor onze workshop en kom bij ons langs op de banenmarkt!

Klik hier voor de website.


Norton_Rose_Fulbright logo

Ons kantoor
Norton Rose Fulbright is een internationaal advocatenkantoor.

Wij hebben meer dan 3.800 advocaten en 54 kantoren, waaronder 11 in de Verenigde Staten. Norton Rose Fulbright staat daarmee in de top 10 van grootste kantoren wereldwijd. Wij geven juridische adviezen aan toonaangevende internationale ondernemingen, financiële instellingen en overheden. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in de Rembrandt Toren in Amsterdam.

In Amsterdam kun je jouw loopbaan starten binnen een van de volgende secties:

 • Banking
 • Corporate
 • Employment
 • Energy
 • Infrastructure
 • Litigation and Dispute Resolution
 • Notarial Services
 • Tax

Studenten

Ben je benieuwd hoe het is om als student-stagiaire twee maanden vijf dagen per week stage te lopen bij een commercieel kantoor? Kom dan met ons kennismaken. Je zal als student-stagiaire bij ons per direct meewerken aan internationale zaken. Ons uitgangspunt is jou zoveel mogelijk van onze dagelijkse praktijk en ons dagelijks kantoorleven te laten meemaken; inclusief trainingen, jurisprudentielunches, kantoorborrels, sportevenementen, feesten, etc.

Solliciteren

Je kunt solliciteren door jouw CV, motivatiebrief, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordeling(en) te uploaden via www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marlou van Dongen (Recruiter) via: marlou.vandongen@nortonrosefulbright.com of telefonisch via (020) 46 29 400.

Meer informatie en testimonials vind je op Klik hier voor de www.werkenbijnortonrosefulbright.nl.

nysingh
Prettig werken én leven.
Nysingh weet er meer van.

Je bent ambitieus. Je wilt groeien. Als jurist én als mens. Bij Nysingh krijg je daar alle ruimte voor. We ondersteunen je carrière met goede begeleiding en opleiding, zodat jouw talenten optimaal tot bloei komen. Wij bieden je volop kansen om je loopbaan in te vullen op een manier die het beste bij je past.

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen.
De brede expertise van Nysingh blijkt uit de diversiteit binnen ons kantoor. We werken in marktgroepen, aandachtsgebieden en secties.

Onze secties zijn:

 • Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer
 • Gezondheidszorg
 • Ondernemingsrecht
 • Marktordening
 • Arbeidsrecht
 • IE & ICT
 • Vastgoed en Overheid

Kijk op www.werkenbijnysingh.nl of houd onze Facebookpagina in de gaten!

Pels-Rijcken-Drooglever-Fortuijn 350
Werken bij Pels Rijcken betekent dat je regelmatig de voorpagina haalt. Want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Bijvoorbeeld op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. Niet vreemd, want naast dat de Staat een belangrijke cliënt is, treden wij ook veel op voor grote commerciële bedrijven. Kortom, we staan als top 10-kantoor, met ruim 300 medewerkers echt middenin de maatschappij.

Passie voor inhoud

Passie voor juridische inhoud en vakmanschap, dat is wat ons drijft. Alleen dan kun je meesterlijke kwaliteit leveren. De praktijk van Pels Rijcken omvat vrijwel alle deelgebieden van het privaatrecht, bestuursrecht, strafrecht, Europees recht en notarieel recht.

Schrijf je in!

Wil je weten hoe het is om bij Pels Rijcken te werken? Volg dan een workshop tijdens de Utrechtse Bedrijvendag 2017. De advocaten geven je een kijkje in de keuken!

Klik hier voor de website.

Ploum_basislogo_met_rgb_255_137_43
Ploum Lodder Princen

Ploum Lodder Princen is een advocaten- en notarissenkantoor dat effectieve juridische oplossingen voor bedrijven biedt. De 125 medewerkers werken vanuit één vestiging in Rotterdam. Hard werken, maar ook samen ontspannen als het werk erop zit. Altijd met de cliënt voorop en het resultaat in het vizier.
Er is veel ruimte voor eigen initiatieven. Dat kan gaan over nieuwe markten of rechtsgebieden, maar ook over samen ondernemen. Ons kantoor kenmerkt zich door een open en stimulerende omgeving, waar goede ideeën een kans krijgen.

Maak kennis met Ploum

Kom langs tijdens de Bedrijvendag en maak informeel kennis met Ploum. Of bezoek ons kantoor en schuif aan bij één van onze Ploum kennismakingslunches. Ga voor meer informatie naar www.werkenbijploum.nl.

Altijd op de hoogte zijn?

Volg ons op Facebook.

LOGO-RAAD-VAN-STATE 350x160

De Raad van State heeft twee belangrijke taken. Ten eerste is de Afdeling advisering onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur. Daarnaast is de Afdeling bestuursrechtspraak de hoogste algemene bestuursrechter van het land. Werken bij de Raad van State staat voor maatschappelijke betrokkenheid, analytisch vermogen, schrijfvaardigheid en juridische expertise

Bij de Afdeling bestuursrechtspraak komen per jaar gemiddeld 12.000 beroepschriften en verzoeken om voorlopige voorziening binnen. Onze juristen zijn verantwoordelijk voor het vooronderzoek.
Bij de directie Advisering kun je niet als starter aan de slag. Om wetgevingsjurist te worden bij de Raad van State, moet je de Academie voor Wetgeving volgen of elders al ervaring met wetgevingsprocessen hebben opgedaan.

Werken bij de Raad van State betekent met twee benen in de maatschappij staan. Maar het betekent ook jezelf kunnen afsluiten om ingewikkelde juridische teksten te bestuderen.

Klik hier voor de website

Rabobank is a bank by and for customers, a cooperative bank, a socially-responsible bank. Our aim is to be market leader across all financial markets in the Netherlands. We are also committed to being a leading bank in the field of food & agri worldwide. It offers retail banking, wholesale banking, asset management, leasing and real estate services.

If you are exploring opportunities for an internship, traineeship or your first job and know what you are looking for, then we would like to meet you. The Rabobank offers starters a range of opportunities within a large playing field that extends from local to international and retail and wholesale banking to ICT. Have you not yet made up your mind completely which direction you would like to pursue? Then visit our website or contact one of our recruiters so you will be represented to find out about all the possibilities.

Click here for our website.

De Rechtspraak

Ik werk bij de Rechtspraak, ik zie iedereen

 We maken onafhankelijk, onpartijdig, integer en professioneel het verschil tussen recht en onrecht, tussen vertrouwen en wantrouwen, tussen recht voor iedereen en het recht van de sterkste. En zo maken we samen leven mogelijk.

Of het nu om groot onrecht, klein leed, of schrijnende gevallen gaat, alle betrokken mensen hebben behoefte aan een onafhankelijk oordeel. Een rechter komt tot zo’n oordeel en wordt daarin ondersteund door 7500 gerechtsambtenaren.

We zijn de enige organisatie in Nederland waar rechters hun verantwoordelijke taak kunnen uitoefenen. Samen werken we aan een rechtvaardige maatschappij. We zijn traditioneel en modern tegelijk, wat zorgt voor de mooiste uitdagingen op de werkvloer.

Wil je niet zomaar een baan, maar een met betekenis en toegevoegde waarde? Wil je samenwerken met professionals, die in hun eigen vakgebied alles uit zichzelf halen? Dan ben je bij de Rechtspraak aan het goede adres.

Wist je dat er onder de toga’s hele gewone mensen schuilgaan? Mensen die ook gewoon houden van de mooie dingen in het leven; uitgaan, cultuur, vrienden en familie. Het is allemaal echt niet zo stoffig als veel mensen denken. Er wordt ook veel gelachen.

Klik hier voor de website


Werk je bij Simmons & Simmons, dan maak je deel uit van een wereldwijd netwerk van ruim 20 advocatenkantoren. Met wereldwijd ongeveer 1800 medewerkers bedienen wij overwegend grotere ondernemingen en financiële instellingen. Onze kantoren zijn gevestigd in Europa, Azië en het Midden-Oosten. In Amsterdam werken wij in totaal met circa 120 medewerkers, onder wie 80 advocaten, (kandidaat)notarissen en fiscalisten. Zodra je start bij ons kantoor aan de Zuidas in Amsterdam, werk je in een internationaal georiënteerd team. Je werkt nauw samen met collega’s van over de hele wereld, ieder vanuit hun eigen, lokale expertise. Dat maakt je cases interessanter, groter en leerzamer. Want het échte werk speelt zich nu eenmaal vaak af op het internationale toneel.

Klik hier voor de website.


Werken bij Stellicher, dat is werken in een team van ijzersterke juridische specialisten. Die houden van duidelijke taal, van korte lijnen en van rendement. Die hun ervaring, hun creativiteit en hun goed ontwikkelde beoordelingsvermogen inzetten om juridische obstakels uit de weg te ruimen, onder alle omstandigheden. 

En in dat team is plek voor jou.


Over Stellicher


Stellicher advocaten is een ondernemend advocatenkantoor in Arnhem. Met advies en juridische procedures staan we onze cliënten bij. Ondernemers die waarderen dat juridische kennis wordt gecombineerd met een zakelijke en praktische blik. Voor maatwerk met persoonlijk contact. Dat doen we met veel kennis, expertise én plezier. 

Onze aandacht gaat uit naar de volgende rechtsgebieden:


 • Ondernemingsrecht
 • Arbeidsrecht
 • Vastgoed
 • Personen- en Familierecht
 • Aansprakelijkheid, verzekeringen en letselschade

Meer weten?

Neem contact op met Marsha Jansen, tel. 026 – 3 777 111 of e-mail naar hrm@stellicher.nl. Klik hier voor de website.

TWLogotype_Green__web_

Taylor Wessing is een internationaal full-service kantoor met een sterke focus op de industrieën van de toekomst, denk aan Technology, Media & Communications, Life Sciences & Healthcare en Energy. Wij zijn actief in Europa, het Midden-Oosten en Azië. Wereldwijd werken er 1.800 advocaten en notarissen bij Taylor Wessing, vanuit 33 vestigingen verspreid over 20 landen.

In Nederland is Taylor Wessing zowel gevestigd in het zakelijke hart van het land, namelijk de Zuidas in Amsterdam (Parnassusweg), als in de innovatieve High Tech regio in Eindhoven (Kennedyplein). Hier zijn de volgende praktijkgebieden vertegenwoordigd: Banking & Finance, Corporate, Dispute Resolution, Employment, Pensions & Mobility, IP & IT, Real Estate & Construction en Restructuring & Corporate Recovery.

Ben jij commercieel, gedreven, zet je graag je tanden in complexe materie en wil jij een goede opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een uitdagende en inspirerende carrière in een internationale omgeving, waar je elke dag wordt aangemoedigd om je grenzen te verleggen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze workshop op de Utrechtse Bedrijvendag of ontmoet ons op de banenborrel na afloop. Je kunt je daarnaast ook inschrijven voor de Individuele Gesprekkendag, ons enthousiaste team zal je dan alle ins en outs vertellen over hoe het nu ècht is om bij Taylor Wessing te werken!

Klik hier voor de website.

Van Benthem - SLogoVBK RGB_350x91

Van Benthem & Keulen is het toegankelijke topkantoor met 80 juridische professionals in advocatuur en notariaat.

Wij zijn een ambitieus full-serivce kantoor en richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. Ons kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van meer dan 148 advocatenkantoren in 72 landen. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht. Van Benthem & Keulen behoort tot de top van snelst groeiende kantoren en bekleedt positie 22 van de Top 50 kantoren van Nederland.

Wij willen graag verder kennis met jou maken. Ben je geïnteresseerd in ons kantoor of een stage, kijk dan op onze website www.vbk.nl of neem contact op met Marga Fennema. Email: margafennema@vbk.nl. Telefoon: 030 2595 721.

Logo Van Traa RGB 2

Van Traa is groot genoeg om zowel multinationals als de beste professoren aan ons te binden en klein genoeg om stagiairs direct mee te laten werken aan internationale zaken en. Voor een startende advocaat is dit de beste combinatie. Zaken helder maken, dat willen wij. Daarvoor is een grote deskundigheid binnen een van onze rechtsgebieden noodzakelijk: Internationale handel, Transportrecht of Verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Wij geven je daarom een gedegen opleiding en een praktijkgerichte begeleiding. Typisch voor Van Traa is de recht-door-zee mentaliteit. En humor vinden wij een belangrijk element om zaken te blijven relativeren, zowel op kantoor als in ons privéleven. Ons kantoor kent weinig hiërarchie en de lijnen naar het bestuur zijn helder. Met respect behandelen wij elkaar, onze cliënten en onze wederpartijen. Wij zijn eigenlijk wie we zijn, niets meer en ook niets minder.

Klik hier voor de website.

Logo Vistra

Met ruim 2.500 werknemers in meer dan 40 landen behoort VISTRA tot de top 3 trustkantoren wereldwijd. VISTRA heeft 3 vestigingen in Nederland, waarbij het kantoor op de Zuidas in Amsterdam met 300 werknemers het grootste is.

Werken bij VISTRA betekent werken in een dynamische en internationale organisatie. Een Junior Corporate Lawyer maakt volwaardig deel uit van een Client Service Team en is mede verantwoordelijk voor de corporate housekeeping van de Nederlandse entiteiten van onze cliënten. Als Junior Corporate Lawyer heb je gemiddeld 40 cliënten, waarmee je vanaf dag 1 voortdurend in contact staat onder begeleiding van je team. Je werkt nauw samen met advocaten, fiscalisten en financieel adviseurs.

Ons kantoor op de Zuidas biedt een moderne en professionele werkomgeving. Bij VISTRA staat een goede work-life balance hoog in het vaandel en heerst een informele en collegiale sfeer. Elke werkweek wordt op vrijdagmiddag afgesloten met een borrel in onze bar.

Klik hier voor de website.

Wijn & Stael

Wijn & Stael Advocaten N.V. is een ambitieus, maatschappelijk betrokken en landelijk opererend advocatenkantoor, gevestigd in de historische binnenstad van Utrecht. Het kantoor is toonaangevend in ondernemingsrecht, insolventierecht, cassatie, arbeidsrecht en vastgoed. Wijn & Stael werkt voor kleine en grote ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren.

Klik hier voor de website.