Individuele Gesprekkendag


— De inschrijvingen voor de Individuele Gesprekkendag 2019 zijn helaas gesloten. —

Ben jij op zoek naar een stage of baan? Of ben je geïnteresseerd in een specifiek kantoor of instelling en wil je nader kennis met hen maken? Tijdens de Individuele Gesprekkendag op vrijdag 29 maart 2019 kan je één-op-één in gesprek gaan met verschillende kantoren en instellingen. In speeddate rondes van 20 minuten kun je wel met 8 verschillende kantoren praten. Deze dag biedt jou de uitgesproken mogelijkheid om nader kennis te maken met een kantoor, bedrijf of instantie en is daardoor de perfecte opstap naar een stage of eventuele carrière!

Wij anonimiseren jouw CV en sturen deze door aan de door jou geselecteerde kantoren en/of instellingen. Zij maken op basis van jouw anonieme CV een selectie en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek op de Individuele Gesprekkendag. De gesprekken vinden plaats van 09:00 – 14:00 uur en wij zullen uiterlijk dinsdag 26 maart 2019 laten weten of jij uitgenodigd bent voor een of meerdere gesprekken. Jouw exacte programma is dus afhankelijk van of en door hoeveel kantoren jij geselecteerd wordt.

Heb jij interesse in een van de 38 deelnemende kantoren en instellingen? Schrijf je dan voor vrijdag 15 maart a.s.(!) in via het onderstaande formulier en krijg de kans om de kantoren van jouw interesse tijdens de 20 minuten durende speeddateronde alles te vragen over het kantoor, de stageplekken, masterclasses en startersfuncties.