FAQ


Heb jij een vraag over de Utrechtse Bedrijvendag? Hieronder staan de veelgestelde vragen. Mocht jouw vraag hier niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur ons een e-mail naar bedrijvendag@jsvu.nl.

Voor wie is de Utrechtse Bedrijvendag toegankelijk?
De Utrechtse Bedrijvendag is toegankelijk voor alle rechtenstudenten en trekt jaarlijks meer dan 300 gemotiveerde studenten uit Utrecht en de rest van Nederland. Ook studenten van buiten Utrecht zijn natuurlijk van harte welkom! Dit evenement is tevens zeer geschikt voor afgestudeerde juristen die zich tijdens deze dag willen oriënteren op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Zijn er kosten verbonden aan deelname aan de Utrechtse Bedrijvendag?
De kosten voor de Utrechtse Bedrijvendag 2019 bedragen € 5,-. Let op: de inschrijving is pas compleet wanneer dit bedrag is betaald.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?
De aanmeldingen zijn geopend tot en met 26 februari 2019. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op deze website of door middel van een papieren formulier tijdens onze promotie-activiteiten in Utrecht.

Kan ik mij op een later tijdstip nog afmelden?
Indien na inschrijving blijkt dat je toch niet in staat bent om naar de Utrechtse Bedrijvendag te komen, verzoeken wij jou dit zo snel mogelijk door te geven. Tot 48 uur voor aanvang van de Utrechtse Bedrijvendag is het mogelijk om af te melden. Bij afmelding binnen 48 uur voor aanvang van de Utrechtse Bedrijvendag zijn wij genoodzaakt € 15,- boete in rekening te brengen.

Wanneer ontvang ik mijn persoonlijke programma?
Bij het inschrijven voor de Utrechtse Bedrijvendag kun je per workshopronde drie voorkeuren opgeven. Jouw definitieve programma zul je bij aanvang van de Utrechtse Bedrijvendag ontvangen. Wij zullen proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw persoonlijke voorkeuren, maar wij kunnen niet garanderen dat je bij jouw eerste keus wordt geplaatst. Indien jij niet bij een van jouw voorkeuren wordt geplaatst bestaat de mogelijkheid om de kantoren van jouw interesse te spreken tijdens de banenmarkt.

Moet ik zelf lunch meenemen?
Het is niet nodig om een eigen lunch mee te nemen, deze wordt door ons verzorgd.

Is er een dresscode?
De dresscode voor deze dag is formeel. Sneakers en spijkerbroeken zijn niet toegestaan.

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen, wat nu?
Mogelijk is de bevestigingsmail in de map ‘spam’ terecht gekomen. Wij raden je aan dit eerst te checken. Indien je binnen 24 uur geen bevestiging hebt ontvangen verzoeken wij je contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail met jouw naam en voorkeuren naar bedrijvendag@jsvu.nl.