Sprekers & Workshops


Sprekers

De plenaire sessie van de Utrechtse Bedrijvendag wordt door de voorzitter van commissie geopend, waarna het hoofd van het departement Rechtsgeleerdheid Ton Hol zijn voorwoord houdt. Dit jaar vermelden wij met trots de volgende sprekers van de Utrechtse Bedrijvendag 2019:

  • Hans Wijers

Deze inspirerende bestuurder en politicus kreeg het voor elkaar om van 2013 tot en met 2017 maar liefst vier keer op een rij verkozen te worden tot meest invloedrijke Nederlander. Hij is voorzitter geweest van de raad van bestuur van AkzoNobel, vice-voorzitter bij Shell, president-commissaris bij ING en Heineken, en commissaris bij onder andere Ajax en het Concertgebouw. Tevens was Hans Wijers van de periode 1994 tot 1998 minister van Economische Zaken.

 

 

 

  • André Kuipers 

Deze bekende Nederlandse ruimtevaarder past perfect bij het thema van de Utrechtse Bedrijvendag: Start Here. Go Anywhere. Hij is twee keer de ruimte ingegaan, waarvan hij de tweede keer maar liefst 193 dagen in de ruimte verbleef! Naast ruimtevaarder is hij tevens arts, schrijver en hoogleraar. Onderweg naar zijn droom om ruimtevaarder te worden kwamen heel wat uitdagingen en opofferingen kijken, maar zoals André Kuipers zegt: Steek nooit een stok in je eigen wiel. Oftewel: Hoe klein de kans om iets te bereiken ook lijkt te zijn, laat deze nooit vliegen!

 

 

 


Workshops

Gedurende de Utrechtse Bedrijvendag vinden vier workshoprondes plaats. Het aantal deelnemers per workshop ligt tussen de 25 tot 60 personen. Deze workshops bieden de ultieme gelegenheid om op interactieve wijze een kantoor of instelling beter te leren kennen. Door het volgen van de workshops kun jij de verschillende kantoren en instellingen vergelijken, hetgeen bijdraagt aan jouw arbeidsmarktoriëntatie. Bij jouw inschrijving kun je per ronde jouw persoonlijke voorkeuren doorgeven.